Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
R
r.....
Bütün tedavilerimi bugüne kadar Ankara’da sürdürüyordum. Zorunlu olarak birkaç kez Konya’da farklı kadın doğum hekimlerine gitmek zorunda kaldım ve ne yazık ki her seferinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Bu yüzden son umudum olarak ilenay Hocaya başvurdum. İyi ki de gitmişim.
28 yaşında bekar bir kadın olarak kadın doğum muayenesine giderken kendimi rahat hissetmek benim için çok önemliydi. Daha ilk andan itibaren gösterdiği anlayış, inceliği ve saygısı bütün kaygılarımı azalttı. Devlet hastanesindeki yoğunluğa rağmen hiçbir anında aceleci ya da ilgisiz değildi. Her sorumu sabırla dinledi, açıklayıcı şekilde cevapladı. Ne yazık ki bu branşta bazen kırıcı, yargılayıcı ya da hastayı geçiştiren yaklaşımlarla karşılaşabiliyoruz.İlenay Hoca ise tam aksine; mesleğine gösterdiği özen, insanı incitmeden iletişim kurabilmesi, sabrı ve naifliğiyle bende çok güzel bir iz bıraktı.
m....b
2 çocuğum var birini devlette birini özel bi hatanede doğurdum hiç böyle bir kadın doğum uzmanı görmedim öyle güzel anlatıyor ilgileniyor ki senin sorununu tek tek dinliyor derdime derman oldu Allah razı olsun
em...
Hayatımda gördüğüm en iyi kadın doğum doktoru diyebilirim.Güleryüzlü,ilgili, akılda soru işareti bırakmayacak şekilde detaylıca konuşan en önemlisi sizi dinleyen bir doktordur kendisi. Hamile kalmadan önce ve tüm hamileliğim boyunca takibimi yapan ve en doğru şekilde yönlendiren melek doktorum. Allah bir değil bin kere razı olsun kendisinden. Gidecek olanlar bir kere bile tereddüt etmeden gitsinler.
s....e
İşinde gayet başarılı hastalarıyla ilgili ve en önemlisi güleryüzlü bir doktor. Muayenelerde hastaları daha soru sormadan kendiliğinden aydınlatıyor ve hiç bir soru işareti bırakmıyor. Hamileliğim boyunca hep yanımızda oldu. Böyle doktorlar her zaman denk gelsin inşallah.
ha...a
Çooook samimi bir doktordu. Mesleğinde uzman, hastalarıyla çok ilgiliydi. Deri altı implantı taktırdım h acı hissetmedim.Konyada yaşamıyorum ama her geldiğimde mutlaka kontrol için tekrar geleceğim.
me...r
İlenay hanım gerçekten çok ilgili bir doktor, cilt altı implantımı yaptı zaten çok kolay bir işlemmiş beş dakika sürdü ve hiç canım yanmadı. Tüm süreçte anlamak istediğim öğrenmek istediğim her şeyi sordum ve sabrla detaylı açıklamalar yaptı. Kadın doğumda böyle doktorlara denk gelmek çok zor kesinlikle tavsiye ederim
• başka bir yer • Diğer •
7 yıldır çocuk istiyorduk. Öyle ki eşimle çocuğumuzun olacağına inancımız kalmamıştı. Doktor hanımın ilk tedavisinden gebe kaldım. Allah da onu evlatlarına bağışlasın. Sizin gibi hem iyi hem de ağzından dua eksik olmayan doktor zor bulunur. İnşallah hep Kadınhanında kalırsınız
K
k....
İlenay hanımın taktığı impilant sayesinde yıllardır yoğun kanama ve ağrı ile geçen regli dönemlerim düzeldi. Ameliyat dışında seçeneğin yok demelerine rağmen doktor hanım bu aklında son çare olarak kalsın önce diğer yöntemleri deneyelim dedi. Birkaç seçenek önerdi ve hepsini detaylı anlattı. Hem naif hem bilgili hem de güzel doktorum ne desem az kalır.
f.....
Gebelik takiplerimde doktor hanıma gittim. Erken haftalarda gebelik şekerinden şüphelenerek erken tanı almamı sağladı. Her gittiğimde tüm riskleri baştan anlatıp gebeliğim hakkında güncel durumumu bilgilendirip beni rahatlatırdı. Daha sık takiplere çağırdı. Randevu bulamasam bile sen riskli gebemizsin diyerek alırlardı. Şükür ki sayesinde kızımı sağlıkla kucağıma aldım. Hem kendi hem de sekreteri çok güleryüzlüler.
g....
Sık sık tekrarlayan hazne akıntımı hem verdiği ilaçlar hem de öneriler sayesinde bir yıldır hiç tekrarlamadı. Her hastasına bu kadar bilgi verip yılmadan anlatan doktor bulmak oldukça zor.