Akabe Mah. Adana Çevre Yolu Cd. No:112 Karatay Konya, Karatay 42020
mu...s
Beynimde tümör tespit edildi, yolumuz İlker hocayla kesişti,kendinden gayet emin olarak hiç uzatmadan ne yapacağını anlattı, hemen yatış verdi, dört gün sonrasında da ameliyat günü.
Allah kendisinden bin kere razı olsun.ameliyat sonrası iki gün yoğun bakımdan sonra şimdi elhamdülillah çok iyiyim, hiç bir ağrı, sızım yok.hatta yürümeye başladım. Bir tarafıma inme inebilecegini söyleyip endişeye sevk edenler de olmadı değil.
Yolumuz iyi ki İlker hocayla kesişmiş, Allah kendisinden bir değil, bin kere razı olsun.• Konya Şehir Hastanesi • Diğer •
sı...l
Belimde kayma,kanal daralması ve fıtıklar vardı yaşım ileri olduğu için ameliyattan korkuyordum bir çok doktorla görüştüm ama İlker beyin yaklaşımı ve tecrübesi bana çok güven verdi şimdi ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti çok iyiyim İlker beye ve ekibine minnettarım iyi ki varsınız Sıddıka Uysal
e....a
Annemin belinde kayma,kırık,fıtık,kanal daralması vardı.Uzun araştırmalar sonucu İlker Bey'e ameliyat olmaya karar verdik.Kendisi hem çok başarılı bir cerrah hem de mütevazı,sorularınızı içtenlikle yanıtlayan, hastaları ile iyi ilgilenen bir doktor..Şifa Allahtandır ama ehil doktor eliyle gelir....İlker beyi gönülden tavsiye ediyoruz
d.....
Annem 15 yıldır omurilik daralması, bel fıtığı sorunundan muzdaripti. Gittiği Dr kalmadı, olumsuz konuşan doktorlar nedeniyle ameliyat olmaktan korkuyor, sürekli erteliyordu. Son zamanlarda ayakta bir dakika bile duramıyor, temel ihtiyaçlarını gideremiyordu. Ağrılarından dolayı yaşam kalitesi oldukça düşmüştü. Hocamızın gerek yaklaşımı gerek detaylı ve insani iletişimi ameliyat kararı almamızı kolaylaştırdı. Ameliyat ve sonrasındaki ilgisiyle şuan annem yeniden doğmuş gibi. Allah kendisinden razı olsun.
se...
Babamın acilde beyin tümörü olduğunu öğrenip sabaha ameliyata alacağım dedi. Açıklayıcı oluşu, bir abi gibi samimi davranıp detaylı bilgilendirme yapışı bana güven verdi ve ameliyata o dakika ikna etti. Başarılı bir ameliyat süreci ardından bilgilendirme ve ilgisi devam etti.
ma...ş
Allah razı olsun bel fıtığım patlamıştı başarılı bir amaliyat oldu 1 haftada eski sağlığıma kavuştum mütevazi ve ince biri teşekkür ederim İlker hocam
er...
Babamın beyin kanaması için gitmiştik, Allah razı olsun gerekeni yaptı, ilgisi alakası, samimiyeti sanki 40 yıllık dostumuz arkadaşımız gibi.. maşallah ne güzel ne harika bi insan..
• Konya Meram Devlet Hastanesi • Diğer •
T
t ...
Selamun aleyküm. Annem yıllardır bel kaymasından Dr Dr geziyor 3 ameliyat oldu şimdi ameliyat bile olamıyor kimse güvenemiyordu kendisine çogu çok tehlikeli diyordu ilker hocayla görüşünce ona çok güvendik ilgisiyle herşeyiyle memnun kaldık. Ameliyat oldu annem çok şükür 5 ay oldu şimdi dik yürüyor 12 platin atıldı, hareketler yürüyüş herşey çok iyi Allah ondan razı olsun Allah uzun ömürler versin de insanların hayatına bu şekilde dokunsun çok iyi Bi insan çok iyi Bi doktor
• Konya Meram Devlet Hastanesi • Diğer •
mu...t
2010 yılından buyana çektigim 2 tane fıtıgım vardı bir çok doktora başvurdum ama hiç biri bana güven vermedi ameliyat olamadım son olarak ilker hocama başvurdum ilgisi alakası güler yüzlülügü ile beni ameliyata ikna etti 09.08.2021 de ameliyat yaptı ALLAH razı olsun şimdi hiç bir sıkıntım yok ALLAH yolunu açık etsin beyin cerrahı olarak konyada tek doktor diyebilirim
b....b
Annemin boyun fıtığı için tesadüfen gittik iyi ki de gitmişiz herkes ameliyattan korkuturken Ilker Hocamın yaklaşımıyla çok rahatladık. Çok iyi çok ilgili ve samimi birisi. Ilker Hocam sayesinde süreci çok rahat geçirdik hastanede yattığımız dönemde de sonrasında kontrol için gittiğimizde de hep güleryüzlüydü. Allah razı olsun kendisinden.
• başka bir yer • Diğer •
İlker Çöven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Çöven, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
İlker Çöven adresi nerede?İlker Çöven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akabe Mah. Adana Çevre Yolu Cd. No:112 Karatay Konya Karatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Çöven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Çöven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlker Çöven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Çöven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Çöven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Çöven hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, İlker Çöven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Karatay bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Karatay bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları