Edirne Havsa İlçe Devlet Hastanesi
Yeni Mah. Fatih Cad., Havsa, Edirne 22500
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
bu...u
Tanıdığım en iyi ve en yardımsever doktorlardan. İğne olmaktan korkuyordum ama Dr.İnanç sayesinde artık iğne olmaktan korkmuyorum. Teşekkürler Dr.İnanç
ha...i
hastalarla ilgilenmesi güzel, sıcakkanlı sempatik yardımsever biri. herkesten duyduğum da bu. eski doktorlardan eser yok, daha önce aile hekimimle birlikte 2 doktora gittim ve sadece inanç bey sayesinde iyileşebildim
İnanç Yaşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İnanç Yaşar, Pratisyen.
İnanç Yaşar adresi nerede?İnanç Yaşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mah. Fatih Cad. Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan İnanç Yaşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İnanç Yaşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İnanç Yaşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İnanç Yaşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İnanç Yaşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İnanç Yaşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İnanç Yaşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Pratisyen Hekimler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar