Pratisyen
Altunizade, Mahir İz Caddesi No:12 Ofton İş Merkezi A Blok Kat:3 (Capitol Avm Karşısı), İstanbul • Harita
Mürsel Yavuz Muayenehanesi
Talaytepe Mah. 4003. Sok. 4B Pozitif İnfinity Kat:9 No:54 Kayapınar/Diyarbakır (WİNSTON AVM KARŞISI), Diyarbakır • Harita
Dr. Erhan Özel Muayenehanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp Daha fazlaErtuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Şanlıurfa • Harita
Özel Şanmed Hastanesi
Akdere Mahallesi, Mehmet Ali Altun Caddesi 44/B, Akdere (Özel İlgin Tıp Merkezi), Ankara • Harita
Özel İlgin Tıp Merkezi
Aziziye Mah. Şehit Ramazan Gel Cad. 54/C, Düzce • Harita
Dr. Kübra Hallaç Medikal Estetik
İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı Öge Apartmanı No:77/2 Kat:1, Eskişehir • Harita
Savana Psikoloji
Hurmalı Mahallesi, Kurtuluş Caddesi No: 39, Central Plaza, Kat: 1, Daire: 14, Seyhan • Harita
Dr. Ayhan Karadurak
Kurtepe Mah Süleyman Demirel Blv No 76/A, Adana • Harita
Buket Şenkaya Muayenehanesi
Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: 51 / A Bodrum, Muğla • Harita
Sabri Atalay Muayenehanesi
Çınarlı Mah. Fatih Terim sok. Bulvar İş Merkezi no:17 kat .1 d.3, Adana • Harita
Dr.Ayla Aslantaş Kliniği
Haramidere Caddesi, Delta Deluxe C Blok No:150, İstanbul • Harita
Hamza Yetim Migren Tedavi Muayenehanesi
Arabacı Alanı Mah. Çark Cad. Papatya Sk. Tan İş Merkezi. K: 2 No: 212, Sakarya • Harita
Dr. Ali Suveren
Halilağa mahallesi, Gölbaşı caddesi, Ağansoy apartman, No:52 Kat:3 D:7, Van • Harita
Dr Gülay Ayan Muayenehanesi
İhsaniye Mah. Sultan Cem Cad. No:33B/305 A, Selçuklu • Harita
Psikon Sağlık & Psikolojik Danışmanlık
Osmangazi Mah, Fatih Sultan Mehmet Cd. No:117/1, 41700 Darıca/Kocaeli, Kocaeli • Harita
Büyük Anadolu Hastanesi Darıca
Dr. Murat Çamur