Pratisyen
Türkmen Mahallesi Atatürk Bulvarı 3. Sokak Ege Vista Evleri A3 No:7/2 Kuşadası, Aydın, Aydın • Harita
Sümer Zeynep Karabey Muayenehanesi
GEVHER NESİBE MH. GÖK GEÇİDİ ERDEM PLAZA (SİSTEM HASTANESİ YANI)KAT:4 NO:16-17, Kayseri • Harita
Gülseren Aslan Osmanlıoğlu Muayenehanesi
Abdi İpekçi Cd. Harbiye, Reasürans han 2, No:61 kat 6, İstanbul • Harita
Dr. Yusuf Ahmet Yurdakul
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Halk sağlığı, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Akupunktur, Ozon terapi · Daha fazlaKemer Köprü Mahallesi, Kadıoğlu Sokak No:30, Bartın • Harita
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Tahılpazar Mahallesi Çatalköprü Caddesi No:38 Kat:1 Daire:1 Karaelmas Apt., Muratpaşa • Harita
Nuri Topuz Muayenehanesi
İstanbul, Muğla • Harita
Hazal Gamze Gündüz
Fidan Sk.No:4, Yalova • Harita
Tolga Varol
Metropol Aliağa Tıp Merkezi
Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp · Daha fazlaKültür, 252. Sk. No: 6, Aliağa • Harita
Metropol Aliağa Tıp Merkezi
Sürsürü M Halaylı s. No:9/9 K:3 Mir Center ELSYUM AVM KARŞISI, Elazığ • Harita
DR. OKTAY HALİSDEMİR
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi
Pratisyen, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:63, Didim (Yenihisar) • Harita
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi
Medicana Airport Medical Center
Pratisyen, İç hastalıkları, Göz hastalıkları
, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaTayakadın Mh. Terminal Cd. No: 1 D: 760494 İstanbul Havalimanı, Arnavutköy • Harita
Medicana Airport Medical Center
Barbaros Mahallesi Mor Sümbül Sokağı No:5-A Kat:3 D:81, İstanbul • Harita
Tolga Şahin Muayenehanesi
Mustafa Kemal mah 2129. Sk. No:6/1, Ankara • Harita
Prof. Dr. Halil Yaman Muayenehanesi
Bahçeşehir 1.Kısım, Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi Ilgaz Adası 1. Villa 3, No:4, İstanbul • Harita
Mehtap Vatansever Muayenehanesi
Teşvikiye Caddesi No:31 Kat 5 Daire 11, İstanbul • Harita