Hakkımızda

ÖZEL ZFK BAHÇEŞEHİR HASTANESİ, Ordu ili Fatsa ilçesinde faaliyet gösteren özel bir sağlık kuruluşudur. Hastanemiz; tanı, tedavi ve sağlık hizmetlerini farklı tıbbi branşlarda, güncel tıbbi uygulamalar doğrultusunda sunmaktadır.

Kurumumuzda poliklinik hizmetlerinin yanı sıra yataklı tedavi hizmetleri, yoğun bakım üniteleri, görüntüleme ve laboratuvar hizmetleri ile çeşitli tıbbi birimlerde sağlık hizmeti verilmektedir. Alanında görev yapan hekimler ve sağlık profesyonelleri ile hastaların tanı, tedavi ve takip süreçlerinin planlanması amaçlanmaktadır.

Hastanemiz, hasta hakları, etik ilkeler, hasta ve çalışan güvenliği ile kalite standartlarını esas alarak sağlık hizmetlerini sürdürmektedir. Sağlık alanındaki bilimsel gelişmeler ve güncel uygulamalar doğrultusunda hizmet süreçlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalarına devam etmektedir.

daha fazla Hakkımızda
İhtisaslarımız
Ürolog

Ürolog

Genel Cerrah

Genel cerrah

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı

Fizyoterapi ve rehabilitasyon uzmanı

Dermatolog

Dermatolog

Psikolog

Psikolog

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Diyetisyen (Beslenme Uzmanı)

Özel ZFK Bahçeşehir Hastanesi
Ayazlı Mah. Kumru-Korgan Asfaltı Cad. No:34 Fatsa, ORDU, Fatsa 52400
  • SGK

mu...

Lale usta. İşinin Ehl-i gerçekten hem doğum öncesi hem doğum anında hemde doğum sonrası ilgi alakası bilgisi yönlendirmesi. Güven veriyor. Hemşireleri de aynı şekilde ilgileniyor. Bebişimizi sağlıkla kucağımıza aldık elhamdulillah

• Op. Dr. Lale Usta Diğer  •

se...e

Göz çizdirmesi sonrası gözde görme bozukluğu başlamıştır. Doktor ilgisizdir. Tavsiye etmiyorum.

• Op. Dr. Mehmet Akçay Diğer  •

ar...

Ersel Bey oldukça ilgili,hastasını dinleyen,çözüm odaklı bir doktor.Insanligi,iletişimi de çok iyi ve bu yani da hastayı çok rahatlatıyor bence.Ben migren tedavim için gidiyorum kendisine ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum

• Dr. Öğr. Üyesi Ersel Dağ Diğer  •