0850 333 0388 Ücret öğren

Dr. Onursal Yıldız

1993 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Hekimlik görevime memleketim Elazığ’da başladım. Daha sonra SSK ve Sağlık Bakanlığı’na bağlı çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptım.

1999 yılından itibaren özel sağlık sektöründe çalışmaya başladım. Poliklinik ve tıp merkezi yöneticiliğinin yanı sıra hekimlik mesleğimi de sürdürdüm. Halen Ankara’da bulunan Özel İlgin Tıp Merkezi’nde hizmet vermekteyim.

Meslek hayatım boyunca özellikle sünnet uygulamalarıyla ilgilendim. Bugüne kadar bebek, çocuk ve yetişkin yaş grubunda çok sayıda sünnet işlemi gerçekleştirdim.

Sünnet öncesinde ailelerin aklındaki soruları cevaplandırmaya, süreci ayrıntılı şekilde anlatmaya ve işlem sonrasında da hastalarımı takip etmeye önem veriyorum.

İlgi alanlarım;

• Bebek Sünneti
• Çocuk Sünneti
• Yetişkin Sünneti
• Klipsli Sünnet
• Cerrahi (Dikişli) Sünnet

Çocuğun huzuru, ailenin güveni ve planlı bir süreç; sünnet uygulamalarındaki temel yaklaşımımı oluşturmaktadır.

Akdere Mahallesi, Mehmet Ali Altun Caddesi 44/B, Akdere (Özel İlgin Tıp Merkezi), Ankara

Onursal Yıldız
Özel İlgin Tıp Merkezi

Akdere Mahallesi, Mehmet Ali Altun Caddesi 44/B, Akdere (Özel İlgin Tıp Merkezi), Mamak, Ankara 06630

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • H

h....ü

Onursal hocam ve asistanı sünnetin en başından en sonuna kadar bizleri bilgilendirdi sünnet sonrası yapmamız gerekenleri detaylı bir şekilde anlattı ve her sorumuza içtenlikle cevapladı. Biz aile olarak çok memnun kaldık. Tavsiye edilir.

• Özel İlgin Tıp Merkezi Sünnet  •

• G

gö...ı

İkinci oğlumuzu da sünnet ettirdik doktorumuza başarılarının devamını dilerim.

• G

g.....

7 yaşında oglumuzun sünneti bugün gerçekleştirildi. Kaygılı olduğumuz süreçte, doktorumuz öncelikle oğlumuza olan yaklaşımı ile hepimizi rahatlattı. İşlem kısa sürede sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.

• Özel İlgin Tıp Merkezi Sünnet  •

Oglumuzun sünnet işlemi için hocamıza başvurduk . On muayeneden sonra bizi ve oglumuzu yormadan sünnet işlemini olması gerektiği gibi tamamladı

• K

ka...i

Ben kendisinden çok memnun oldum. Hacamat ile tedavi oldum çok iyi geldi herkese tavsiye ederim. Güler yüzlü Sen şakrak espritüel bir kişi böyle bir. Doktorla muhatap olmaktan muayene olmaktan ziyadesiyle memnun kaldım. Bundan sonra her. Hacamatında ve diğer hizmetlerde kendisinden faydalanacağım. Çok temiz bir ortamda. Yalnız benim bir isteğim vardı. O çıkan kirli kanıı kendisi bana göstermiş olsaydı ben onu unuttum. En azından o kupanın nasıl doğduğunu görmek isterdim. Hayırlısı.

• Özel İlgin Tıp Merkezi Diğer  •

e....y

Çok profesyonel Güleryüzlu işinin ehli bir hoca gerçekten tavsiye olunur

• Özel İlgin Tıp Merkezi Hacamat (Kupa) Tedavisi  •

Hocamız çok ilgili ve alakalı , hastane personeli de bir o kadar ilgili

• M

me...n

Çok araştırdım çok da stres yaptım iyi bir uzmana denk gelebilmek için ama çabalarıma değdi onusal hocamız çok ilgili alakalı güler yüzlü bizden biri. Oğlum öyle çok sevdi ki ve minimum acı ile yapıldı. Hocamızın işlem öncesi besmelesi ve tekbire başlaması ile takdire şayandı. Sünnet işleminde cerrahi işlemin önemi kadar psikolojik süreç de çok önemli çok şükür biz burda her ikisini bir deneyimledik çünkü oğlum 7 yaşındaydı ve en çokta psikolojik süreci beni korkutuyordu. Hastane çalışanları da keza sözlerinin eri sıcak yaklaşımlı ve tek tek ilgilenen tek tek detaylı anlatım yapan kişiler ile mevcuttu. İyi ki …

e....d

Yapılan işlem kadar yapılmayanlarda çok önemli diye düşünüyorum hocamız gerekli kontrolleri yaptıktan sonra sünnet öncesi yapılması gereken bir cerrahi işlem olabileceğini farketti ve sünneti yapmadı bizi gerekli branşa yönlendirdi ve çok güzel bir şekilde ilgilendi. Dokunduğu gördüğü her ayrıntıyı ince ince anlattı.

• Ş

ş.....

Çocuğumuzun sünneti için hocamıza geldik, kaygılıydık ancak hocamız süreci çok iyi yönetti çok memnun ayrıldık