Ankara, Ankara
hi...l
İki doğumumu da irade hocam gerçekleştirdi. O kadar güzel naif, güler yüzlü, bilgili her zaman güvenim sonsuz. Herşeyi o kadar güzel açıklayıcı anlatıyor ki kafanızda soru işareti kalmıyor. Her zaman sizin ve bebeğin sağlığını düşünüyor. Bir doktordan daha fazlası anne abla samimiyetiyle yaklaşıyor.
K
ka...r
25.05 de oğlumu kucağıma aldım normal doğum sayesinde erzincan'dan gelip Ankara'da irade musagil saygı değer dokturmuz ile karşılaştık iyiki karşılaştık sayesinde çok güzel doğum yaptım sağlıklı evlat aldım kucağıma irade hocama ve saygı değer ekip arkadaşlarina Güleryüz ilgi sabirlarindan dolayı çok minnettarım Okadar anlayışlı ebeler hemşireler ile karşılaştım ki iyiki diyorum lokman hekimi secmisim. Doğumdan korkan var ise mutlaka irade hocayla tanışması lazım.harika. Herşey için irade hocam
ha...n
24 Ocak günü çocuğumuzu kucağımıza aldık ilk günden son ana kadar bizimle ilgilenen ve bizim sürekli moral motivasyonumuzu yüksek tutan İrade hanıma sevgiler
• Op. Dr. İrade Musagil • Diğer •
Bebek düşündüğümüzden itibaren 3 farklı kadın doğum doktoruna gittik malesef hiçbirinde ilgi alaka ve deneyimi alamadık. Eşimin hamile olduğundan itibaren İrade Hocam ile devam ettik ve iyi ki de öyle olmuş. Her kontrolde, aklımıza takılan birşeyi sorduğumuzda vs hep güler yüzlü ve sempatik davrandı. İşinde tam profesyonel bir hoca. İyi ki İrade Hocamız ile doğumumuz gerçekleşmiş. Kendisine ilgisine ve tecrübesine teşekkür ediyoruz.
• Op. Dr. İrade Musagil • Diğer •
İrade Musagil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrade Musagil, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
İrade Musagil adresi nerede?İrade Musagil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrade Musagil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrade Musagil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrade Musagil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrade Musagil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrade Musagil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrade Musagil hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İrade Musagil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları