- Bel fıtığı
82 Evler, İbn-i Sina Blv No:1, Tarsus 33460
- Sigortası olan hastalar
Ç
ça...y
Gecen yıl trafık kazası yaptım sayısız dr. a gıttım.hıcbır cozum bulamadılar .kader bu ya irem hocaya tesaduf randevu aldım. Gerek Insani olarak ,gerek dr olarak muhtesem bırısı. Güleryuzlu ,hastasıyla gayette ılgılı. Tersleme gıbı bır durumu yok .sayesınde tanı konuldu ve tedavi oldum . Gerek kok hucre gerekse sıvı alarak Omzumda cok fazla gelişme oldu.oncesınde omzumu ve kolumu bıle kaldıramazken sımdı ıhtıyaclarımı gıderebılıyorum . Sayesınde cok gelişme kat ettım.
• Mersin Tarsus Devlet Hastanesi • Eklem İçi Enjeksiyonlar •
P
p....a
Ayak ağrılarım için başvurdum. Yürüyemiyordum, ödem topluyordu. Bugüne kadar benim başıma gelmiş en güzel şey. İlgisi, alakası, tedavisi muhteşem. İğne ve ilaç tedavisi uyguluyor. İrem Hanım benim için mucize. Hala takipli hastayım, çok memnunum, hiçbir sorun yaşamadım.
e....o
Omuzumda yırtık vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. Eklem ve kas içi enjeksiyon yaptı. Güler yüzlü bir doktor, ilgisi ve alakası da çok iyi. Öğle arasında bile bana yardımcı oldu, işlemi yarım bırakmadı. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Ben çok memnunum.
C
c....b
Düşme sonrası omzumda lif yırtılması ve kırık oluştu, bu sebepten dolayı başvurdum. 3 aydır gidiyorum, fizik tedavi görüyorum, olumlu sonuçlar almaya başladım. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. İrem Hanım anlayışlı bir doktor, alanında başarılı, ben kendisinden memnunum.
C
c....y
Omuzumda ağrı vardı. Sol elimi kaldıramıyordum. Fizik tedavi uyguladı. Hareket yaptırdı. Egzersiz çalışmamı söyledi. Her zaman ulaşabildim kendisine. Mesleki olarak, ahlaki olarak, süper bir doktor. İyi bir insan. Mesleğini çok seviyor. Yardımsever bir doktor. Herkesi önerdim. Gidenlerde memnun kaldı.
Ş
ş....ş
Boynumda ağrı vardı, kendisine gittim. Fizik tedavi uyguladı. 6-7 seans aldım. Şu an ağrılarım gitti ve iyiyim. İrem Hanım mesleğini çok güzel yapıyor. Harika, tatlı bir doktor. Memnun kaldım. İnsana değer veren bir yapısı var.
a....y
Kol ve bacak ağrı şikayeti ile gittim. Sinir sıkışması ve ödem vardı. İrem Hanım doktor değil evlat. Mükemmel bir insan. Şefkatli ilgili bir doktor. Allah razı olsun ondan. İlaç tedavisi ve iğne uyguladı. Mütevazı bir kişiliği var. Böyle bir doktor yok. O doktor buradan gittikten sonra gözümüzün yaşı durmuyor. Buraya geri gelmesini istiyoruz. Kapısında binlerce hastası var. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Hastasıyla konuşma tarzı çok güzel. Doktordan öte o benim bacım.
Ö
ö....y
Omuz ağrılarım için gittim. Çok ilgilendi benimle. İğne tedavisi ve fizik tedavi uyguladı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kendisi burada değil ama hala görüşmeye devam ediyorum. Ağrılarım geçti. İrem Hanım dört dörtlük bir doktor.
a....d
Ayağımda ve dizlerimde sorun var. Boyun fıtığı ve kireçlenmem var. İrem Hanım ilaç ve iğne tedavisi uyguladı. Alanında çok değerli bir doktor. Danışanlarına karşı yaklaşımı çok güzel. Birebir iletişim halinde. Mesleğinde çok güzel yerlere gelecek başarılı bir doktor.
O
o....g
Bel ağrısı için öneri üzerine gittim. Enjeksiyon tedavisi uyguladı. Hemen rahatladım. Şu an gayet iyiyim. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklama yapıyor ve her zaman kendisine ulaşabiliyorum. İrem Hanım sıcakkanlı ve eli hafif bir doktor.
İrem Mercan Güldoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Mercan Güldoğan, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size İrem Mercan Güldoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Eklem İçi Enjeksiyonlar, Kuru İğneleme, Kuru İğne Tedavisi, Proloterapi, Nörolojik Rehabilitasyon, PRP, Nöralterapi.
İrem Mercan Güldoğan adresi nerede?İrem Mercan Güldoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 82 Evler, İbn-i Sina Blv No:1 Tarsus
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Mercan Güldoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Mercan Güldoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrem Mercan Güldoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Mercan Güldoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Mercan Güldoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Mercan Güldoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, İrem Mercan Güldoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Mercan Güldoğan hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Mercan Güldoğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.