Psk. Dan. İrem Nil Eren,
2018 senesinde Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünden mezun olmuştur. Rehber öğretmen ve psikolojik danışman alanlarında staj yapmıştır, Psikanalitik Psikoterapilerde İç Eklektik yaklaşımı ve Carl Gustav Jung'un Analitik Psikoloji kuramı temelli psikolojik danışmanlık eğitimlerini almıştır.Deneyimleri arasında Eşlik Psikoloji Stajyer,Marmara Koleji Stajyer ve Lenus Psikoloji ve Danışmanlık Asistan vardır.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

• Sigortası olan hastalar

• H

Uzun zamandır terapiye başlamak istiyordum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine İrem hanım ile tanıştım. İlk seanstan itibaren duruşu, soruları, yorumları ile doğru yerde olduğumu hissettim terapi almak isteyenlere İrem hanımı tavsiye ediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

danışmanlık aldığım sürecin başından ve son seanstaki olumlu etkisi tartışılmaz ama bu süreci güzel ve olumlu kılan hiç şüphesiz İrem hanımın bizlere yansıtmış olduğu pozitif etkisi

• Online Danışmanlık  •

İlk kez danışmanlık almama rağmen seans beklediğimden çok daha rahat ve iyi geçti. Danışmanın yaklaşımı ve diyaloglar şimdiden beni devam etmeye motive etti. Teşekkür ediyorum...

• Online Danışmanlık  •