İzmir Ekonomi Üniversitesi %100 İngilizce Psikoloji bölümünü tam burslu olarak kazanmış ve yüksek şeref öğrencisi olarak mezun olmuştur. Lisans eğitimi boyunca yalnızca akademik gelişimine odaklanmakla kalmamış, aynı zamanda farklı alanlarda gönüllü stajlar yaparak mesleki deneyimini zenginleştirmiştir.
İlk stajını Sedir Psikoloji Kliniği’nde dinamik ekol ağırlıklı bir yaklaşımla tamamlamış; ikinci stajını ise Egeus Psikoloji bünyesinde, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) temelleri ve etik psikolog yaklaşımı üzerine yoğunlaşarak gerçekleştirmiştir. Üniversite kapsamında zorunlu stajını Afyon Emirdağ Devlet Hastanesi’nde tamamlamış; burada hem klinik vakaları hem de daha ağır psikiyatrik tabloları gözlemleme fırsatı bulmuştur. Bu süreçte bir psikiyatrist eşliğinde vaka değerlendirme ve çözüm üretme becerilerini geliştirmiştir.
Lisans eğitimi süresince uzun dönemli olarak bir anaokulunda stajyer psikologluk yapmış; farklı yaş gruplarıyla çalışma deneyimi kazanarak kendisini tek bir alanla sınırlamamaya özen göstermiştir.
Halihazırda eğitimlerine devam etmekte olup, Ebru Şalcıoğlu eşliğinde Bilişsel Davranışçı Terapi alanında kendini geliştirmektedir. Bununla birlikte Şema Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) ve EMDR yaklaşımlarına yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.
Ergenlik ve genç yetişkinlik döneminde yaşanan zorluklar, ikili ilişkiler, çocuk-ebeveyn ilişkileri, akran ilişkileri, sınav kaygısı ve öğrenci koçluğu, ilişki problemleri, boşanma süreci, yas, bağlanma problemleri, kaygı bozuklukları ve panik atak, ayrılık süreci, özgüven eksikliği ve sosyal anksiyete başlıca çalışma alanlarıdır.
Seans sürecinde, bireyin kendine ait olanı keşfetmesine alan açmayı; duygularını, düşüncelerini ve yaşantılarını güvenli bir ortamda birlikte anlamlandırmayı hedefler. Bu süreçte, sorularınıza ve anlam arayışınıza eşlik etmek için yanınızdadır.
- Anksiyete
- Nakit
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Harika kurum şartları
ek...ş
Çocukluğumdan kaynaklı olarak problemlerimi içime atıyordum ve sonrasında büyük patlayışlar yaşıyordum ve kendimi ifade etmekte güçlük çekiyordum bundan dolayı iletişim kurmakta zorlanıyordum. Yaptığımız her görüşme sonrasında kendimi hafiflemiş ve bu konularda farkındalık kazanmış olarak ayrıldım. Sonraki seansları sabırsızlıkla bekliyorum.
• Psk. İrem Ormantepe • Ağlama ve Öfke Nöbetleri •
İlişki problemlerim vardı. Ayrılık sonrası depresyon ve bunalıma girmiştim. İrem Hanım bu süreçte çok yardımcı oldu.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
a....e
Kendisinden aldığım destekle hayatımdaki belirsizlikleri aştım son derece profesyonel ve işine hakim en önemlisi güler yüzlü ve çok iyi bir dinleyici kesinlikle insanın hayatına dokunuyor.Gitmek isteyenler tereddüt etmesin
• Psk. İrem Ormantepe • Bireysel Terapi •
Y
y.....
Kendimi rahat hissettiğim,sıkıntılarımın anlaşıldığını hissettiğim ve süreç boyunca gittikçe rahatladığım bir deneyimim oldu herkese tavsiye ederim
• Psk. İrem Ormantepe • İlişki Terapisi •
gi...m
Uzun zamandır yoğun anksiyete problemi yaşıyordum ve bunu nasıl yöneteceğimi bilmiyordum. İçimde taşıdığım ve kimseye anlatamadığım konuları ilk kez bu kadar rahat ifade edebildim. Seanslarda kendimi gerçekten güvende ve anlaşılmış hissediyorum. İrem hanım özellikle kaygılarımı tetikleyen düşünce kalıplarımı fark etmem konusunda çok yardımcı oldu. Her görüşmeden sonra hem duygularım hem de bakış açım daha netleşiyor. Sabırlı, empatik ve işini ciddiyetle yapan bir uzman.İrem hanım yoluma ışık oldu resmen . Bu sürece başladığım için çok mutluyum.
• Psk. İrem Ormantepe • Diğer •
K
k.....
İrem Hanıma kaygı ve anksiyeteden dolayı başvurdum, özellikle iş hayatımdan dolayı saat ve gün konusunda yardımcı oluyor bana. İşle alakalı durumlarda şu an daha iyiyim çünkü gerçekten her düşünceme farklı bir boyut kazandırdı.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
O
on...r
İrem Hanım'a arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Anlayışlı oluşu, samimiyeti, ofisinin düzeni ve kendi uyguladığı sistemi ile farklı olduğunu ilk seanslardan anlıyorsunuz. İkinci görüşmeden itibaren bana yol haritasını çizmeye başladı ve çok yardımcı oldu, hâlâ da olmaya devam ediyor
al...
Panik atak için 2.5 aydır seansına gidiyorum, yaşam kalitem iyi anlamda o kadar değişti ki buraya bile yazmak istedim bunu.
ah...a
Bu sene 2. kez psikoloğa gittim, 17 seanstır devam ediyoruz. Normalde ödev verilmesinden pek hoşlanmam bu yüzden seans esnasında aktif etkinlikler ya da uygulamalar yapıyor.
f....y
Başlarda çok zorlanıyordum ama adım adım ilerlemek için bana gerçekten güven veren bir ortam sağladı. Hem profesyonel hem de çok anlayışlı bir yaklaşımı var. Kendimi toparlamamda büyük katkısı oldu.
• Psk. İrem Ormantepe • Randevu •
İrem Ormantepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Ormantepe, Psikoloji. Size İrem Ormantepe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Psikodinamik Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları.
İrem Ormantepe adresi nerede?İrem Ormantepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- HOŞNUDİYE MAH. 732. SOK. AYPALAS NO: 34 İÇ KAPI NO: 58 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Ormantepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Ormantepe uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Ormantepe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Ormantepe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Ormantepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Ormantepe tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Ormantepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, İrem Ormantepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Ormantepe hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Ormantepe tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.