Psk. İrem Ormantepe

Psikoloji daha fazla

Eskişehir 1 adres

Psikolog İrem Ormantepe, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Şuan Psikolog İrem Ormantepe'de hizmet vermektedir.

Psk. İrem Ormantepe

732. Sokak, HOŞNUDİYE MAH. AYPALAS NO: 34 İÇ KAPI NO: 58, Tepebaşı, Eskişehir 26130

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Panik atak için 2.5 aydır seansına gidiyorum, yaşam kalitem iyi anlamda o kadar değişti ki buraya bile yazmak istedim bunu.

• Psk. İrem Ormantepe Randevu  •

Bu sene 2. kez psikoloğa gittim, 17 seanstır devam ediyoruz. Normalde ödev verilmesinden pek hoşlanmam bu yüzden seans esnasında aktif etkinlikler ya da uygulamalar yapıyor.

• F

Başlarda çok zorlanıyordum ama adım adım ilerlemek için bana gerçekten güven veren bir ortam sağladı. Hem profesyonel hem de çok anlayışlı bir yaklaşımı var. Kendimi toparlamamda büyük katkısı oldu.

• Ç

Yaklaşık 2-3 aydır İrem Hanım’dan destek alıyorum. Seanslarda hem çok sakin hem de ilgili. Özellikle kaygılarımla başa çıkmam konusunda yaptığımız çalışmalar hayat kalitemi ciddi şekilde artırdı. Her görüşmeden sonra daha net ve daha güçlü hissediyorum.

• Ö

Terapi süreci güzel geçti. 2. Seansımız olmasına rağmen daha rahat hissediyorum kendimi. İletişim konusunda gayet iyi bir süreç anlatıyorum.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

İrem hanımla kendimi çok kötü hissettiğim bir dönemde çalışmaya başladık. Hala çalışmaya devam ediyoruz ancak ben uzun zamandır kendimi iyi hissediyorum. İyi ki İrem hanımla yollarımız kesişmiş.

• D

4 ay önce umutsuz bir şekilde başlamıştım. Ama gerçekten kendimde olan değişimleri çok iyi şekilde farkedebiliyorum. İrem hanım gerçekten ilgili ve yakından bir takip ile ilgileniyor.