Dr. Dt. İrem Seyhan Uyarcan

Ortodonti · Daha fazla

Manisa 1 adres

1979 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. İlkokulu Manisa Gazi İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Manisa Fatih Anadolu Lisesi’nde okumuştur. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2003 yılında mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimini Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda 2009 yılında tamamlamıştır. 2009 yılından beri Manisa’da kendi kliniğinde ortodonti uzmanı olarak çalışmaktadır.

1.Anafartalar Mah. 1610 Sok. Bakoğlu Apt. No:1/3, Şehzadeler, Manisa 45020

Ortodonti Randevusu

• H

İrem Hanım'ı Manisa da zaten biliyorduk. Oğlumda çene darlığına bağlı dişlerde bozukluk oluşunca tabi ki hemen kendisine başvurduk. Kapsamlı değerlendirme neticesinde öncelikle çene genişletme tedavisi uygulandı. Sonra ise sabit tel tedavisine başlandı. Toplamda 3 yıl süren bir tedavi oldu. Tedavi süresince İrem Hanım' ın bizi her randevumuzda güler yüzle karşılaması tedavinin her aşamasında bize açıklayıcı bilgiler vermesi ve bence en önemlisi çocukları da aktif olarak bu sürece dahil ederek tüm hayatları boyunca diş sağlığı ve temizliği konusunda onlarda bir farkındalık yaratması çok değerli. Doğru ve kalıcı tedavi almak istiyorsanız kesinlikle tavsiyemdir.

• İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Erken Ortodontik Tedavi  •

Tel tedavisine başlamadan önce süreçle ilgili aklımda pek çok soru ve endişe vardı. Doğru doktoru bulmak, tedavinin nasıl ilerleyeceğini anlamak ve uzun bir sürecin konforlu geçip geçmeyeceğini bilmek istiyordum. İlk muayeneden itibaren doktorumun yaklaşımı, bilgisi ve güven veren tutumu sayesinde doğru yerde olduğumu hissettim. Tedavinin her aşamasında doktorum son derece açıklayıcı bilgilendirmeler yaptı. Kontroller sırasında hem profesyonel hem de güler yüzlü yaklaşımı sayesinde kendimi oldukça rahat hissettim. Tel değişimleri, ayarlamalar ve kontrollerin tamamı özenle gerçekleştirildi. Doktorumun titizliği ve ilgisi, tedavinin sorunsuz ilerlemesinde büyük rol oynadı.Genel olarak tel tedavisi sürecimden ve doktorumun yaklaşımından son derece memnunum. Hem süreç hem de şu ana kadar elde ettiğimiz sonuçlar beklentilerimin üzerinde. Tel tedavisi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İyi ki bu süreci böyle profesyonel ve güvenilir Uzman Dr.İrem Seyhan Uyarcan yürütmüşüm.

• Ö

yaklaşık 6 yıl önce çocuğumuzun alt çenesinin küçük ve geride olması kaynaklı sorunu tespit ettik. 1,5 yıl kadar başka bir doktorla tedaviye devam ettik ancak olumlu bir sonuç alamadık ve tavsiye üzerine İrem hanım'a gittik. 4 yıl süren tedavi sonunda eski ve yeni fotoğrafları karşılaştırdığımızda bize bir mucize yaşattı. çocuğumuzun kendine olan özgüveni arttı ve gerçekten çok güzel bir gülümsemeye sahip oldu. bu süre zarfında bizden kaynaklı olan tel kırılması, aparatı düzenli kullanmama gibi sorunlarda tek tek sonuçlarıyla beraber bilgilendirdi. ihtiyacı olan tüm hastalara İrem hanım gibi bir doktor tavsiye ediyoruz

• İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Erken Ortodontik Tedavi  •

• G

Dort sene once tanışma şansına eriştik irem hanimla, oglumun tedavisi icin daha once gittigimiz baska bir doktor ve uc sene bos yere tedavi gorup hic bir islemin ise yaramadigi bi dönem sonrasi tavsiye uzerine yollarimiz kesisti irem hanimla,oncelikle kemik yasina bakarak oglumun tedavisinde neler yapilabilecegini belirledi ve bize de detaylı bir sekilde anlatti,once cene geriligi tedavimiz yapildi ve pesinden tel tedavisiyle devam edildi,dort sene sonunda mutlu sona bugun ulastik,oglumun disleri cok guzel bir sekilde siralanmis oldu ama tedavi bitiminde de ilgisi ve tedavi bilgilendirmesiyle de bizi cok guzel yonlendirdi,her daim gozu oglumun uzerinde oldugunu belirttii,tedavi bitti isimiz bitti gibi bir olayin asla olmayacagini bizde mutlu bir sekilde ogrenmis olduk, her daim tavsiye edecegimiz ve her bir sorunda rahatlikla gidebilecegimiz canimiz doktorumuz, iyi ki tanidik sizi.

• T

İrem hanıma bir erişkin olarak ortodonti tedavisi amacıyla; dişlerimde ileri derecede çapraşıklık, yamukluk ve açık kapanış şikayetleriyle başvurdum. Benim için planladığı ortodontik tedavi için yapılması gereken işlemlerle ilgili bana açık ve net bir şekilde bilgilendirme yaptı.
    Benim hem ağız ve çene yapımın küçük olması hem de dişlerimin çok çapraşık olması tedaviyi zorlaştıran etmenlerden biriydi, tedavi bitiminde sonuçtan gayet memnun kalacağımı eski haline göre çok çok daha iyi bir görünüm elde edeceğimizi söylemişti.
    Şimdilerde ise tedavim bitti, artık ortodonti tedavisi sonrasında yapılan pekiştirme tedavisine geçtik ve ben tedavi sonucunda inanılmaz bir değişim yaşadım. Beklediğimden de güzel bir sonuç aldık. Şimdi ki aklım olsaydı bu tedaviyi daha önce yaptırırdım.
    Özetle; İrem Hanımı ortodonti tedavisi için kesinlikle tavsiye ediyorum. Diş sağlığınızı ve estetiğinizi en iyi şekilde iyileştirecek bir ortodontist arıyorsanız mutlaka İrem Hanım'a muayene olmalısınız. Sevgiler.

• İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodontik Tedavi  •

Yaklaşık 2 buçuk yıl tel tedavisi gördüm bu süreçte İrem Hanımın ilgisinden ve tedavımden çok memnun kaldım.Kendisi işinde çok profesyonel bir hekim.

• T

İrem hanıma kızımın dişlerinin caprasik olmasından dolayi estetik olarak bozulma başladığı için başvurduk.Alanindaki profosyonelliği, ilgisi, bilgisi her konuda çok memnun kaldık.Kendimde muayene oldum ve dış teli tedavimi oluyorum. Kızımın bu hafta teli çıktı.önceki fotoğraflarina baktığımızda çok başarılı bı tedavi olduğunu anladık. iyi ki size düşmüş yolumuz. Gördesden sevgiler saygılar

• İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodonti Randevusu  •

ben irem hocayla 2021 senesinde tanıştım ve bir randevu oluşturduk irem hocaya gitmeden önce 2 sefer yanlış tedavi görmüştüm ve dişlerimin ve damak yapımım durumu kötüydü randevudan sonra ilerliyeceğimiz yolu anlattı ve kafama yatmıştı ilk başta damak yapımı düzeltti ve ardından diş teli tedavisine başladı ve 4 senenin sonda hayalimdeki dişlere ulaşmıştım kendilerini kesinlikle tavsiye ederim

• İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Diğer  •

Karşılama ve ağırlama gayet iyiydi Dr hanımın tedavi sürecini detaylı bir şekilde anlatımı ve bunu görsellerle destekleyerek akıcı bir anlatımla bizi bilgiye doyurdu diyebiliriz

• İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodonti Randevusu  •

İrem Seyhan Uyarcan hocamla 2023 Nisan ayında diş teli tedavisine başladım ve bugün tedavim başarıyla tamamlandı. Kendisi son derece güler yüzlü, ilgili ve her aşamada yönlendirici bir doktor. Tedavi sürecinde ne aklımda soru işareti kaldı ne de herhangi bir belirsizlik yaşadım. Tüm süreç boyunca güven verici yaklaşımı ve detaylı bilgilendirmeleri sayesinde rahat bir tedavi dönemi geçirdim. Yardımcıları da aynı şekilde çok ilgili, kibar ve bilgilendiriciydi.