İrem Yanik, Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olmuştur. Ardından Hasan Kalyoncu Üniversitesi Klinik Psikoloji Bölümü'nü kazanmış ve şu anda eğitimine devam etmektedir. Lisans eğitimi süresince Düzakin Aile Danışmanlık Merkezi, Başkent Psikoloji ve Rehber Klinik'te staj yapmıştır. Staj sürecinde, Sema Terapi, Psikodinamik ve BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi) ekollerinde vaka analizleri gerçekleştirmiştir. Dr. Nevin Dolek'ten kısa süreli çözüm odaklı terapi eğitimi almıştır. Ayrıca, Mindfulness temelli terapi ve BDT eğitimleri de almıştır.  Yüksek lisans eğitimine devam etmekte olup, Prof. Dr. Zeynep Hamamcı'dan ileri düzey BDT eğitimi almıştır.  Bununla beraber Prof. Dr. Cebrail Kısa'dan ise cinsel terapi ve duygu odaklı çift terapisi eğitimlerini almıştır. Ayrıca, şu anda aktif olarak hem online hem de yüz yüze danışan kabul etmektedir.

Yetişkin

Online danışmanlık

Röportaj

• Sigortası olan hastalar

Bahçelievler Mah. İstiklal Cad. No:198 Pınar Apt Kat:1 Daire:4, İlkadım, Samsun

• Sigortası olan hastalar

• Y

İrem Hanımla Ekim ayından beri çalışıyoruz ve haftalık görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Kaygı ve depresyon tanısı ile İrem Hanımla çalışmaya başladım. Bu süreçte hem kendimi rahatça anlatabildim hem de sorunumu çözmeye dair ciddi adımlar attım. Hala sürece devam ediyorum. Kendim hakkında zorlandığım konuları birlikte aşmak bana yeni bir kapı araladı. Artık çok daha iyi hissediyorum.

• Psk İrem Yanık Randevu  •

• H

Psikoloğumla yaptığım seanslar kendimi daha iyi tanımama ve zorlandığım konularla sağlıklı bir şekilde başa çıkmama çok yardımcı oldu. Yargılamadan dinlemesi, güven veren yaklaşımı ve profesyonelliği sayesinde her seanstan daha güçlü çıkıyorum. Kendim için attığım en doğru adımlardan biriydi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Psk İrem Yanık Bireysel Terapi  •

seanslar boyunca ilk aşamadan itibaren kendimi fark etmemde çok ilerleme kaydettim, aşama aşama ilerleyen işinde çok iyi bir psikolog.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• Z

YKS sürecinde yaşadığım stresle baş etmekte zorlandığım bir dönemde destek aldım. O dönemde sadece sınav kaygımı değil, bu kaygıya yol açan kişisel sorunlarımı da özenle ele aldı bu benim için gerçekten çok değerliydi. Duygularımı yönetmeyi bilmiyor, o an hangi duyguyu yaşadığımı bile anlamakta zorlanıyordum. Birlikte duygularımı anlamlandırdık ve bu süreçte kendimi yargılanmadan, rahat ve ilk defa gerçekten güvende hissederek ilerledim.
    Seanslar sayesinde stresi yönetmeyi öğrendim artık eskisi kadar yoğun yaşamıyorum çünkü bana nasıl yöneteceğimi öğretti. Aynı zamanda kendimle ilgili pek çok şeyi fark etmemde de yardımcı oldu. Yaptığı ödevlendirmeler, aldığımız notlar hepsi çok faydalıydı büyük fayda gördüm ve hâlâ seans sırasında aldığım notları açıp okuyorum gerçekten faydasını gördüm. Bu zor dönemi daha güçlü atlatmamda, samimi, ilgili ve güven veren yaklaşımıyla çok büyük emeği var. Görüşmeler zamanında ve yeterli sürede gerçekleşti. İyi ki destek almışım gönülden tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •