Psikoloji, Atakum, Samsun
Hançerli Mahallesi F. Sultan Mehmet Caddesi No:155, İlkadım • Harita
Liv Hospital Samsun
Cumhuriyet Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No:210 K:5 D:16, Samsun • Harita
Flamingo Psikoloji Merkezi
Bahçelievler mahallesi istiklal caddesi no:198 pınar apartmanı kat:1 daire:4, Samsun • Harita
Psk. Nisa Kutbay
Medicana International Samsun
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaYenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85, Canik • Harita
Medicana International Samsun
Cumhuriyet Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No:210/16 (Türk-iş Tramvay Durağı, Küçükpazar Üstü), Samsun • Harita
Bahçelievler Mah. İstiklal Cad. Petek Apt. Kat 1 Daire 1, Samsun • Harita
Ohana Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Mimarsinan Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı N0:40 Güneş Apt. D:10, Samsun • Harita
Özne Psikoloji
Cumhuriyet mah. Alparslan bulvarı no 6 daire no 8 erman apartmanı Atakum / SAMSUN, Samsun • Harita
Baruthane Mah. Demirköy Sk. No: 33 Ihlamur Sitesi Ihlamur Vadi Evleri, Samsun • Harita
Psk. Rabia Nigar Tok
Güzelyalı Mah. 3056. Sok. No:3 D:1 Atakum/Samsun 55200, Samsun • Harita
Çatı Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Kılıçdede Mah. İstiklal Cad. No:181/16 İlkadım, Samsun • Harita
Selinay Seyhan
Kılıçdede Mah.56'lar Sokak.No:46/3 Kat:2 Bakon Ellialtılar Apt. İlkadım, Samsun, Samsun • Harita
Psk. Merve DEMİRCİOĞLU
Kılıçdede Mah.56'lar Sokak. No:46/3 Kat:2 Bakon Ellialtılar Apt., Samsun • Harita
Psk. Nur Tiryaki Sadıkoğlu
Mimar Sinan mahallesi Mustafa Kemal bulvarı No 32/3, Samsun • Harita
Özne Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Güzelyalı Mah. 3051 sok. Tellioğlu Apt. A Blok Kat:2 D:3, Samsun • Harita
Aslıhan Şener Psikoloji ve Oyun Atölyesi
Mimar Sinan Mahallesi 144. Sokak No:33 Albayrak Sitesi, Samsun • Harita
Psikiyatrist Yeliz Banu Gülşen Muayenehanesi
Hürriyet Mahallesi Süleymaniye Caddesi no : 42 / 12 Hasgül apartmanı İlkadım, Samsun • Harita
SEYA Psikoloji
Mimar Sinan mahallesi Mustafa Kemal bulvarı No 32/3 atakum, Samsun • Harita
Psk Elif Cor
Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Bulvarı Uyum Apt. No: 26 / 7 Kat:2, Samsun • Harita
Uzm. Psikolog Mustafa GÜRAL
Cumhuriyet Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No:210/16 (Türk-iş Tramvay Durağı, Küçükpazar Üstü), Atakum • Harita
Cumhuriyet, İsmet İnönü Blv. No:210 D:16, Samsun • Harita
Yeni Mahalle Ali Gaffur Okan Caddesi No: 22 Kat:6, Samsun • Harita