Dr. İsa Tanyeri, Özel Egemed Söke Hastanesi ' de İç Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

• Sigortası olan hastalar

İç Hastalıkları Randevusu

Özel Egemed Söke Hastanesi

İsa hocamız ile tanıştığımız için çok memnunuz. Muayene sürecinde çok ilgili ve güler yüzlü. Kendim ve eşim için genel kan tahlili ve safra karaciğer problemleri ile ilgili takip için gidiyoruz. Çevreme sorduklarında tavsiye ve görüşlerimi paylaşıyorum.

İsa Hocadan gayet memnunum. En son grip olduğum için muayene olmuştum. Yıllık kontrollerimi de kendisine yaptırıyorum. Bence çok yetkin, cana yakın bir doktor. Böyle doktorlara ihtiyacımız var. Gittiğimiz zaman moral, motivasyonumuzu yükseltiyor. Hiçbir saygısızlığı yok.

İnternet üzerinden iyi bir doktor arayışına girmiştim. Yorumları, tavsiyelerini okudum çevremizden de adını duyduğumuz için eşimle beraber kendisine muayene olduk. Yakın arkadaşlarımızda kendisine muayene oluyorlar. Güler yüzlü, çözüm odaklı sonuçlar üreten, elinden geleni yapan, ilgili ve alakalı, son derece mükemmel bir doktor. Ben ilk defa gittim sağlık problemlerim vardı. Gerekli tahlilleri yaptırdıktan sonra rahatsızlığım düzeldi. Yüksek tansiyon sebebiyle gitmiştim. Vermiş olduğu ilaçlar sayesinde kendimi iyi hissediyorum. Kendisini tavsiye ediyorum. Eşimin çeşitli ağrıları vardı onun da memnuniyetini biliyorum. O da çok memnun. Tedavi sürecinin iyi sonuçları, nasıl devam edeceğimize dair randevu alıp tekrardan kendisine gideceğiz. Çok insancıl, güler yüzlü, hastalarıyla ilgilenen birisi. İlk defa kendisine gidiyorum. Kolay kolay memnun olan bir insanda değilim ama memnun kaldım. Başarılarının devamını diliyorum.

C

Şeker rahatsızlığımdan dolayı tavsiye üzerine başvurdum. 3 yıldır kendisine gidiyorum. Takipli hastayım, insülin kullanıyorum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Hemen yardımcı oluyor, iyi ki var. İsa Bey çok şeker, ılımlı, sıcak kanlı, tatlı dilli ve sempatik bir doktor. Ben memnunum kendisinden.

Yorgunluk, çarpıntı, vücudumda morluklar ve saç dökülmesi şikayeti için başvurdum. Muayene sonrasında demir eksikliği tanısını koydu. Vitamin önerdi, kullanmaya başladım. Şikayetlerim azaldı, kendimi daha iyi hissediyorum. İsa Bey alanında uzman bir hekim, hemen sorunun ne olduğunu buldu. Ben kendisinden memnunum, herkese tavsiye ederim.

Yorgunluk, çarpıntı, vücudumda morluklar ve saç dökülmesi şikayeti için başvurdum. Muayene sonrasında demir eksikliği tanısını koydu. Vitamin önerdi, kullanmaya başladım. Şikayetlerim azaldı, kendimi daha iyi hissediyorum. İsa Bey, alanında uzman bir hekim; hemen sorunun ne olduğunu buldu. Ben kendisinden memnunum, herkese tavsiye ederim.

İsa hocaya kansızlık, şeker ve tansiyon için başvurdum. Gayet memnunum. Tatlı ilgili bir hekim. Çevreme de tavsiye ederim.

Kuşadası’nda yaşıyorum. Hastane doktoru referansıyla İsa Bey'le tanıştık. Karnımdaki ve midemdeki rahatsızlık nedeniyle başvurdum. Hocamız gayet iyi ve yoğun olmasına rağmen ne sorarsam sabırla cevap verdi ve beni oldukça rahatlattı, istediği tahliller olsun koyduğu tanılar olsun gayet memnun kaldım. Bende panik atak olduğunu ve sonuçlarımın fazlasıyla iyi olduğunu söyledi.

Y

Kendisini çok seviyoruz, eşimin karaciğer değerleri için, benim ise genel kontrolüm için başvurduk. Çok güzel ilgileniyor ve bütün sorunlarımızı tek tek dinliyor. Güler yüzü ve muhabbeti de ayrı güzel. Hasta insan moralle çıkar yanından. Dahiliye ile ilgili sorunları olan herkese İsa hocayı tavsiye ediyorum.

Tansiyon için başvurdum. Tetkiklerimi yaptı ve muayene etti. Yenilenmesi gereken raporum vardı, onu yeniledi. Kan tahlili sonucunda eksik gördüğü değerim için ilaç önerdi. İsa Bey oldukça ilgili bir doktor. Hastasını dinliyor. Tedavi etmek için çabalıyor. Ben memnunum kendisinden.