Dr. İsa Tanyeri, Özel Egemed Söke Hastanesi ' de İç Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

İç Hastalıkları Randevusu

• R

Babam Remzi Sedef'in şeker hastaligi ve bacağındaki yara sebebiyle İsa Tanyerinden randevu aldık...Babamla ilgilenmesi ve ayrıntılı bilgi vermesi içimizi rahatlattı..Şeker hastalığı ve bacağındaki yara için tedavi başlandı ve sonra kontrol gittiğimizde şeker hastalığı ve yarasinda iyilesme olduğu bilgisini aldık. Doktorumuzun emeğine sağlık Saygılar...

• Özel Egemed Söke Hastanesi İç Hastalıkları Randevusu  •

• K

Şeker problemim vardı; bu sebeple başvurdum. Test verdim, değerlendirmenizi istedim. Süreçimi doktorumuz takip ediyor. Şekerim sınırda; beslenme ve sporla halledebileceğimi söyledi. İsa Bey genel olarak ilgiliydi. Beni süreçte doğru yönlendirdi ve sonuç aldım. Olumsuz bir şey yaşamadım.

• G

Ben rutin kontroller için gittim. Kan tahlillerim yapıldı, herhangi bir şey çıkmadı. Eşim de kendisine gidiyor; şeker hastası. İsa Bey gayet iletişimi kuvvetli bir doktor. Yaptığı tedaviler ve yönlendirmeleriyle sonuç alıyoruz ve memnunuz kendisinden. Aklımızdaki bütün soruları sorabileceğimiz ve cevap alabileceğimiz bir doktor.

• V

Kendimi çok halsiz hissediyordum ve genel olarak kontrole gittim. Doktorum tiroit ultrasonu istedi ve tiroitlerimde bir sorun görüldüğünü, hiç beklemeden tedavi olmam gerektiğini söyledi; doktorumuz sayesinde erken teşhisle tedavi altına alındım. İsa Hoca'dan aldığım bilgilerden ve hastayla ilgilenmesinden çok memnun kaldım.

•  •

İsa hocamız ile tanıştığımız için çok memnunuz. Muayene sürecinde çok ilgili ve güler yüzlü. Kendim ve eşim için genel kan tahlili ve safra karaciğer problemleri ile ilgili takip için gidiyoruz. Çevreme sorduklarında tavsiye ve görüşlerimi paylaşıyorum.

•  •

İsa Hocadan gayet memnunum. En son grip olduğum için muayene olmuştum. Yıllık kontrollerimi de kendisine yaptırıyorum. Bence çok yetkin, cana yakın bir doktor. Böyle doktorlara ihtiyacımız var. Gittiğimiz zaman moral, motivasyonumuzu yükseltiyor. Hiçbir saygısızlığı yok.

•  •

İnternet üzerinden iyi bir doktor arayışına girmiştim. Yorumları, tavsiyelerini okudum çevremizden de adını duyduğumuz için eşimle beraber kendisine muayene olduk. Yakın arkadaşlarımızda kendisine muayene oluyorlar. Güler yüzlü, çözüm odaklı sonuçlar üreten, elinden geleni yapan, ilgili ve alakalı, son derece mükemmel bir doktor. Ben ilk defa gittim sağlık problemlerim vardı. Gerekli tahlilleri yaptırdıktan sonra rahatsızlığım düzeldi. Yüksek tansiyon sebebiyle gitmiştim. Vermiş olduğu ilaçlar sayesinde kendimi iyi hissediyorum. Kendisini tavsiye ediyorum. Eşimin çeşitli ağrıları vardı onun da memnuniyetini biliyorum. O da çok memnun. Tedavi sürecinin iyi sonuçları, nasıl devam edeceğimize dair randevu alıp tekrardan kendisine gideceğiz. Çok insancıl, güler yüzlü, hastalarıyla ilgilenen birisi. İlk defa kendisine gidiyorum. Kolay kolay memnun olan bir insanda değilim ama memnun kaldım. Başarılarının devamını diliyorum.

• C

Şeker rahatsızlığımdan dolayı tavsiye üzerine başvurdum. 3 yıldır kendisine gidiyorum. Takipli hastayım, insülin kullanıyorum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Hemen yardımcı oluyor, iyi ki var. İsa Bey çok şeker, ılımlı, sıcak kanlı, tatlı dilli ve sempatik bir doktor. Ben memnunum kendisinden.

• H

Yorgunluk, çarpıntı, vücudumda morluklar ve saç dökülmesi şikayeti için başvurdum. Muayene sonrasında demir eksikliği tanısını koydu. Vitamin önerdi, kullanmaya başladım. Şikayetlerim azaldı, kendimi daha iyi hissediyorum. İsa Bey alanında uzman bir hekim, hemen sorunun ne olduğunu buldu. Ben kendisinden memnunum, herkese tavsiye ederim.

• H

Yorgunluk, çarpıntı, vücudumda morluklar ve saç dökülmesi şikayeti için başvurdum. Muayene sonrasında demir eksikliği tanısını koydu. Vitamin önerdi, kullanmaya başladım. Şikayetlerim azaldı, kendimi daha iyi hissediyorum. İsa Bey, alanında uzman bir hekim; hemen sorunun ne olduğunu buldu. Ben kendisinden memnunum, herkese tavsiye ederim.