Hakkımızda

Özel Egemed Söke Hastanesi, 2.000 m2 kapalı alanı, 12 suit ve 87 tek yataklı hasta odası, 3 ameliyathane , 2 doğumhane , 2.seviye yeni doğan yoğun bakım ünitesi, 3. basamak erişkin yoğun bakımı, tedavi ve teşhis görüntüleme üniteleri ve laboratuvarı, açık ve kapalı otoparkları ile hizmet vermektedir.
daha fazla Hakkımızda
İhtisaslarımız
Kulak Burun Boğaz Doktoru

Kulak burun boğaz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Genel Cerrah

Diyetisyen (beslenme uzmanı)

Psikiyatrist

Psikiyatrist

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

• Katılım Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • NN Hayat Ve Emeklilik
  • QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Quick Sigorta
  • Vakıfbank Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Volkan hocamızla yollarımız doğumdan ötürü kesişti, o kadar ilgili ve alakadarki sürecemizde bizim hep yanımızda oldu tereddütsüz bir doktor iyi ki var

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Volkan hocamızla tanışmak beklenmedik bir zamanda belki de en değerli karşılaşmaydı bizim için.Bu güzel yolculuğun başında olmasa da sonunda karşılaştığımız için çok memnunum.Sahip olduğu özgüven ve bilginin aldığı eğitim ve edindiği çok değerli tecrübelerden kaynaklandığını daha ilk görüşmemizde öyle derinden hissetmiştik ki tüm stresimiz bir anda yok olmuştu. Samimi,içten sözleri ve açıklamalarıyla hem içimizi ferahlattı hem de süreç boyunca hep yanımızda olduğunu hissettirdi.O gün doğuma gitmeye hazırlanırken bugün benim doğum günüm dediği an,ameliyathaneye kadar eşlik ettiği sırada yalnız değilsin deyişi ve doğum sırasında çok iyi bir anne olacaksın dediği o anlar hala daha dün gibi aklımdaAileden biriymiş gibi hissettiğimiz bir süreci bize yaşattığı için,bu işi yarın bitiriyoruz diyerek aslında kendi doğum gününde kızımıza kavuşmamızı planlayarak bize en güzel hediyeyi verdiği için,her daim ulaşılabilir olduğunu hissettirdiği için çok şanslıyız.İyi ki varsınız.

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Sezeryan Doğum  •

Yaklaşık 10 yıldır ara ara nükseden Bartolin kisti sürecimde; sadece tıbbi bilgisiyle değil, her detayı titizlikle takip eden yaklaşımıyla bana büyük güven verdiniz. Operasyon öncesi ve sonrasındaki destekleriniz, geçmişte yaşadığım tüm olumsuz muayene deneyimlerimi unutturdu; huzursuzluğumu tamamen yok etti. İyi ki varsınız Volkan hocam

C

31. Haftadan itibaren 39. Haftaya kadar mükemmel ilerleyen doğumum volkan bey sayesinde oldu süreci inanılmaz kolaylaştırdı ve vajinal doğumum harika geçti işini en iyi yapan doktora denk gelmek çok güzel

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Normal (Vajinal) Doğum  •

Canım Volkan hocam, sizin gibi bir doktor ile karşılaştığım için inanılmaz şanslı hissediyorum kendimi, iyi ki varsınız ve iyi ki yollarımız kesişmiş.. 10. Haftam itibariyle başladığımız yolculuğumuzda 18. Haftalarımıza yaklaştık.. Her hafta gelmeme rağmen keşke her gün gelsem demiyor değilim Samimiyetiniz, ilginiz, güler yüzünüz, her gelişimizde sanki içimizden biri gibi candan,sevecen yaklaşımınız ve daha niceleri için size minnettarız

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Bu zamanda hastaya bu kadar insan gibi davranan bu kadar yakın bu kadar bilgi veren ve dalında tecrübeli profesör bulmak zor...

• Op. Dr. Ali Rıza Tosun Bel Omurgası Revizyon Ameliyatı  •

PCOS rahatsızlığım nedeniyle randevu alarak Volkan Hocayla tanışma fırsatım oldu. Gerekli tüm yönlendirmeleri detaylı ve anlaşılır şekilde paylaştı. Bilgi ve tecrübesi sayesinde, içinizde en ufak bir şüphe bırakmadan güvenebileceğiniz nadir doktorlardan biri olduğunu düşünüyorum.
    Küçük bir işlem geçirmek zorunda kaldığımda da doktorumun Volkan Hoca olmasını özellikle istedim. Süreci büyük bir titizlikle yönetti. Tedavi sürecinde ve sonrasında ilgisini ve desteğini hiçbir zaman eksik hissettirmedi. İnşallah uzun süre Söke de kalır.
    İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki Volkan Hocayı tanımışım.

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Düzensiz Adet Kanamaları  •

İyiki yolumuz kesişmiş volkan hocamla gebeliğimin sonlarına doğru gittiğim hastanede göreve başlamıştı iyiki kendisini seçip volkan hocamla devam ettim güler yüzlü saygılı sıcak kanlı bir doktor 3. Gebeliğim olduğu için bazı sıkıntılar olmuş kesede su fazlalıgı gibi bunları gider gitmez tespit etti hatta bebeğimi ve beni kötü sonuçlar olmadan kurtardı diyebilirim rahimde yırtılma olucakken olmadan bebeğimi 36+4 de kucagıma aldırdı çok şükür oyüzden gönül rahatlığıyla volkan hocamı tercih edebilirsiniz

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Gayet ilgili. Tedavi surecini takip ediyor. Detayli aciklamalar ile bilgi veriyor

• Uzm. Dr. Murat Kaya Göğüs Hastalıkları Randevusu  •

Z

İlk görüşmeden ve detay açıklamalardan memnunum. Pazartesi kontrol görüşmem var. Sonuçlara bakacağız.

• Uzm. Dr. Coşkun Deniz Dermatoloji Randevusu  •