Hakkımızda

Özel Egemed Söke Hastanesi, 2.000 m2 kapalı alanı, 12 suit ve 87 tek yataklı hasta odası, 3 ameliyathane , 2 doğumhane , 2.seviye yeni doğan yoğun bakım ünitesi, 3. basamak erişkin yoğun bakımı, tedavi ve teşhis görüntüleme üniteleri ve laboratuvarı, açık ve kapalı otoparkları ile hizmet vermektedir.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Kulak Burun Boğaz Doktoru

Kulak burun boğaz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Genel Cerrah

Diyetisyen (beslenme uzmanı)

Psikiyatrist

Psikiyatrist

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

• Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

T

Riskli gebeliğimin takibini başından sonuna kadar titizlikle yürüten bana moral veren güleryüzü samimiyeti ve tecrübesine güvendiğim Volkan hocam sayesinde 4. sezaryenimin süreci ve postop çok iyi geçti bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım .mesleki donanımı ,hastalarla olan diyaloğu ve duruşu ile herkese önereceğim bir doktor Volkan hoca iyiki sizi tanımışım

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Doktor bey gerçekten çok bilgili, hiç bir şüpheye yer vermeden nokta atış tespit ve tedavi uyguluyor (ayrıca cerrahi becerileri çok iyi)

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı  •

Volkan hocama vajinal akinti sebebiyle gittim cok ilgili her konuda kafanizdaki sorulari yanitliyor ve sizi rahatlatiyor tedavi surecinde de cok yardimci oldu cok memnun kaldim soke de boyle bir doktor oldugu icin cok memnunum tum bayanlara tavsiye ediyorum

T

Güler yüzü, ilgisi, bilgisi, iletişimi ve enerjisiyle kendinizi rahat hissettiren harika bir doktor. İyi ki yollarımız kesişmiş gebelik takibimin ve ameliyatımın her evresinde açıklayıcı rahatlatıcı konuşmalarıyla fazlasıyla motive etti. İyiki siz volkan hocam.

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Volkan hocama ilk muayene olduğumuz andan itibaren bize güven verdi ve gebeliğimin başından sonuna kadar ve doğum sonrasında da bütün ilgi alakasını eksik etmedi .güleryüzlü deneyimli ve işinde aşırı titiz .sayesinde çok rahat bi sezaryen doğum gerçekleştirdim bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza aldık tek pişmanlığımız ilk doğumumda tanışma fırsatımızın olmaması

Y

Gebelik sürecim boyunca ilgi ve alakasını eksik etmedi. Bebeğimi sağlıkla kucağıma almama vesile oldu. Anlayışlı merhametli bir hekim başarılarının devamını dilerim

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Gerçekten çok tecrübeli bir doktor.hic tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla muayene olabilirsiniz

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Kadın doğum doktoru olarak yumurtalık kisti nedeniyle laparoskopik cerrahi sürecim için Volkan Kolbaşı’na başvurdum. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte her aşamayı detaylıca anlatması, sakinliği ve güven veren yaklaşımı benim için çok kıymetliydi. Cerrahi becerisi, titizliği ve hasta takibindeki özeniyle gerçekten fark yaratan bir hekim. Doktorumuza denk gelen her hasta çok şanslı. İlgisi, sabrı ve güler yüzüyle hekimliğin en güzel halini temsil ediyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Volkan hocam ile ilk gebeliğimde tanıştım .Gebeliğimde bir çok risk olmasına rağmen bu süreçte en büyük şansım doktorumdu .Bu süreçte gerek bilgisi gerek ilgisi gerek tedavisi sayesinde bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım .Yine olsa yine aynı doktorumu tercih ederdim .İyiki böyle bilgili ilgili doktorlarımız var

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

İki gebeligimi de hocam takip etti . Onun sayesinde cok rahat bir gebelik gecirdim . Sorularimiza verdigi yanitlarla , detayli aciklamalariyla surecimizi cok guzel yonetti . Guleryuzlu ve alaninda yetkin. Biz cok memnun kaldik . Hocam iyi ki var.