Hakkımızda

Özel Egemed Söke Hastanesi, 2.000 m2 kapalı alanı, 12 suit ve 87 tek yataklı hasta odası, 3 ameliyathane , 2 doğumhane , 2.seviye yeni doğan yoğun bakım ünitesi, 3. basamak erişkin yoğun bakımı, tedavi ve teşhis görüntüleme üniteleri ve laboratuvarı, açık ve kapalı otoparkları ile hizmet vermektedir.
daha fazla Hakkımızda
İhtisaslarımız
Kulak Burun Boğaz Doktoru

Kulak burun boğaz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Genel Cerrah

Diyetisyen (beslenme uzmanı)

Psikiyatrist

Psikiyatrist

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

• Katılım Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • NN Hayat Ve Emeklilik
  • QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Quick Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

bu...u

Çok memnun kaldık geçmeyen siğillerimizden sayesinde kurtulduk

• Uzm. Dr. Coşkun Deniz Siğil Tedavisi  •

öz...

Sezaryen doğumum başarılı geçti. Bebeğimi sağlıklı kucağıma almamda emeği büyük. Süreç boyunca profesyonel ve güven veren yaklaşımıyla kendimi güvende hissettim.

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

nu...

Volkan beyle hamileligimin 3.cü ayından beri gidiyorum sayısız doktor arayaşım vardı. Ve. Volkan beyle Takip yapmaya kaldım ve çok mennunum ben sormadan herşeyi Bna anlatmasi her şekilde saat kaç olursa olsun telefonlarıma açıp yardımcı olmasını. Sağladı. Ben çok memnun. Hamilelik sürecimi. Çok iyi bir şekilde atladım onun sayesinde riskli bir. Gebelik serüvenim vardı iyi ki varsınız

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

se...n

Hayatımızın en zor döneminde Türkan Hocamızla tanıştık ve bunun büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz. Babam beynine pıhtı attığında, bilgi ve tecrübesi sayesinde doğru tedaviyi uygulayarak çok kısa sürede toparlanmasını sağladı. Henüz 4 gün içinde konuşmasında belirgin düzelme oldu. En çok etkilendiğimiz noktalardan biri ise hastalarına gösterdiği özveriydi. Pazar günü olmasına rağmen babamı hastanede ziyaret edip kontrol etti. Hastasını hiçbir zaman yalnız bırakmayan, işini büyük bir vicdan ve sevgiyle yapan bir hekim. Babam hâlâ kontrollerine kendisine gidiyor. Babamdaki başarılı tedaviyi gördükten sonra annemi de gönül rahatlığıyla kendisine emanet ettik. Annemin kaygılarını sabırla dinledi, tüm sorularını içtenlikle yanıtladı ve kendisini güvende hissetmesini sağladı. Güler yüzü, ilgisi, anlayışı ve mesleki başarısıyla ailemizin güvenini kazandı. Kendisine emekleri, ilgisi ve bize yeniden umut verdiği için sonsuz minnettarız . İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki varsınız hocam.

• Uzm. Dr. Türkan Gezici Nöroloji Randevusu  •

i̇....

Gebeliğimin 28. Haftasında tanıştım kendisiyle. Keşke daha önce tanışsaydım. Çünkü alanında oldukça bilgili ve tecrübeli bir doktor. Süreç boyunca da çok ilgiliydi, ilk gebeliğim olduğu için her konuda tecrübesizdim ama volkan bey o kadar yeterli ve açıklayıcı bilgiler verdi ki doğumum da dahil olmak üzere harika bir hamilelik geçirdim. Vajinal Doğum için bekledik ama bebek bir türlü gelmek istemeyince 40. Haftada benim isteğim ile sezaryen planladık. Çok rahat bir doğum geçirdim operasyon esnasında bile volkan bey tüm olanları bana iletti ve panik stres olmadan tamamladık. şuan iyileşme sürecindeyim. Şimdi tüm çevreme gözü kapalı tavsiye ediyorum kendisini.

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Gebe Takibi  •

öz...a

3. Sezeryanım ve kötü anılarından dolayı kötü gececegıne inandığım ameliyatımı mükemmel bir şekilde atlatmamı sağladınız güler yüzünüz bilginiz tecrubenız ve hasta psikolojisine gösterdıgınız anlayış Söke Egemend hastanesi mükemmel bir doktor kazanmış en pozitif doğum hikayemde tek siz olacaksınız ameliyat esnasında arkadaş gibi konuşarak rahat bir ameliyat geçirmeme ve ekibinin her istediğimi güler yüzleri ile kırk yıllık arkadaş gibi anlayış göstererek yerine getirdiler daha söyleyecek o kadar çok şey varki

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Sezeryan Doğum  •

se...n

76 yaşındaki annemiz için bu kadar büyük bir ameliyat gözümüzü korkutuyordu. Ancak doktorumuz süreci ilk görüşmeden itibaren güven veren yaklaşımıyla çok iyi yönetti. Anneme uygulanan jinekolojik laparoskopik yöntem ile rahmi alındı ve diğer organlar göbekten delik açılıp yukarı sabitlendi. Bunun dışında sarkan idrar torbasını da yukarı çekti. ameliyat son derece başarılı geçti.

Ameliyat sonrası ilgisi, takibi ve hasta ile iletişimi de en az ameliyat kadar başarılıydı. Annem yaşına rağmen çok hızlı toparlandı ve bunda doktorumuzun tecrübesi ile doğru tedavi yaklaşımının büyük payı olduğuna inanıyoruz.Ertesi gün annem yürüyerek evine geldi.

Kendisinin emekleri, ilgisi ve başarısı gözle görülüyor. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebiliriz, alanında çok başarılı ve güvenilir bir hekim.

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Laparoskopik Cerrahi  •

s ...a

Kendisini tavsiye üzerine gittim.Yardımcı oldu bende herkesi tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Ali Rıza Tosun Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

g.....

35 haftalık hamileyim ve doktorum Gülçin hanımdan çok memnunum hiç yabancılık çekmiyorum her konuda istediğimi sorup öğrenebiliyorum sıkılmadan bunalmadan içtenlikle yanıtlıyor tüm sorularımı iyi ki kesişti yollarımız

• Op. Dr. Gülçin Sarıiz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

öe...n

Çok zorlu bir laparoskopik ameliyat süreci geçirdim. Rahmim hem çok büyümüş hem de gecikmiş bir süreçten dolayı bağırsaklarıma, idrar yoluma ve en önemlisi yumurtalıklarıma yapışmıştı. Menopoza henüz 3-4 yılım olmasına rağmen; doktorumun işine duyduğu saygı, hastaya yaklaşımı ve titiz çalışması sayesinde iki yumurtalığım da korundu. Operasyon sonrasında da takibi bırakmadı, ilettiğim sorulara hızla yanıt verdi. Muayenelerdeki yaklaşımı ve elinin son derece hafif olması süreci çok kolaylaştırdı.

• Op. Dr. Volkan Kolbaşı Laparoskopik Cerrahi  •