1990 yılı İzmir doğumluyum. 2008 yılında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’ni kazandım 2014 yılında mezun oldum. 7 yıl TSK’da çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra özel sektöre geçtim. Yaklaşık 5-6 yıl tamamlayıcı tıp ve medikal estetik ile ilgili birçok eğitim ve sertifika alıp 2023 yılında Balıkesir merkezde kendi muayenehanemi açtım. Medikal Estetik, Ozonterapi, Kupaterapi (hacamat), Mezoterapi alanlarında uygulama yapmaktayım.
- Kırışıklık
PRP
Plevne No:35, Altıeylül, Balıkesir 10050
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. İsmail Karabacak adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İsmail Karabacak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Karabacak, Pratisyen. Size İsmail Karabacak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Botoks, PRP, Mezoterapi, Dolgu.
İsmail Karabacak adresi nerede?İsmail Karabacak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Plevne No:35 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Karabacak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Karabacak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Karabacak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Karabacak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İsmail Karabacak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Karabacak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Karabacak ile iletişime geçmenizi öneririz.