Çorum
s....k
Bundan beş sene önce istemihan bey devletteylen burun ameliyatı olmuştum burnum yamuktu devlette oldıktan somra burın deliklermi eşitlememişti dediki bir sene sonra gel ameliyat olmadan tekrardan eşitlerim korona oldu vs derken istemihan bey özele geçti sonra gttim yanına kendi hatası olduğundan sadece anestesi prası alıcam düzeltirim dedi eğer düzeltemem deseydi ben başka doktora gidcektim. Güvendim tekrardan yaptırdım fakat burun deliklerimi eşitlemedi burnum yamuk yine nefes alamıyorum dondan sonra beni çağırmadı annemi felanda azarladı bunun üstünden iki sene geçti benim burnum hala yamuk kapalı aramadı sormadılar bile cidden hakkımı helal etmiyorum
• Doktor muayenehanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Botoks uygulamamı sürekli istemihan hocaya yaptırıyorum gayet memnunum botoks işlem sonrası dogal ve mimiklerim gayet guzel oluyor işinde gercekten mükemmel bir doktor ilgisi ve hastaya yaklasımı cok guzel
h....b
Yaklaşık 2 yıl önce burun amelyati oldum.cok memnun kaldım hiç bir sıkıntı yaşamadım
f....k
Göz kapağı ameliyatı oldum çok memnunum ameliyatı detaylı şekilde anlata anlata iletildi
m....d
2 yıl önce burun estetik ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım ilk günden bu güne kadar ilgililer herzaman ilgilendiler.
me...b
1 yıl önce eşim ile birlikte İstemihan beye burun ameliyatı olduk. İyileşme sürecimizde de de ameliyat öncesinde de ilgili davranışları bizi çok rahatlattı. Burnumu gören herkes çok doğal olduğunu söylüyor. Ben de çok memnunum. Eşimde de horlama ve nefes sıkıntısı kalmadı.onun gibi ilgili doktorlar artar inşallah. Kesinlikle tavsiye ederim.
e....ç
Yaklaşık bir yıl once burun ameliyatı oldum İstemıhan beye. Burnumdan nefes alamıyordum burnum eğriydi kemerim vardı hocamız sağ olsun nefes problemine giderdi Burnumdaki kemerlik ve eğrilik düzeldi çok memnun kaldım kendisinden bu zamana kadar da hiçbir sorun yaşamadım Doktor olsun ekibi olsun Çok fazla ilgililer ve Güler Yüzlüler gönül rahatlığıyla Herkese tavsiye ederim
I
i̇...t
Doktorum İstemihan Öztürk yaklaşık 2 yıl önce burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyattan sonra hem estetik görüntü hem de sağlıklı nefes alma konusunda oldukça memnun kaldım. Doktorum beni dinledi ve istediğim şekilde bir görüntüye ulaştım. Hem doktorum hem de ekip arkadaşları oldukça güler yüzlü, samimi davranarak bu süreçte beni yalnız bırakmadılar ve büyük bir güven verdiler. Ameliyatımın üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen hâlâ ilgileri ve takipleri devam etmekte bütün bu güzel şeyler için kıymetli hocama ve bütün ekibine rastladığım için kedimi çok şanslı hissediyorum, onlara bayılıyoruum
R
r.....
Rino ve kepçek ameliyatı oldum bu süreçte hep yanımdalardı doktor bey ve ekibi mükemmel Çorum’da olmazsa olmaz bir doktor olduğunu düşünüyorum.
hü...c
Rinoplasti operasyonu oldum operasyon sürecinde ve sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım burnum gayet güzel oldu
• Doktor muayenehanesi • Diğer •
İstemihan Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İstemihan Öztürk, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
İstemihan Öztürk adresi nerede?İstemihan Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan İstemihan Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İstemihan Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstemihan Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İstemihan Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İstemihan Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İstemihan Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, İstemihan Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.