Ankara Etlik Şehir Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi

Ankara

26/09/2025 tarihinde Samsun’a ameliyat olmak için geldik. Eşimin aort anevrizması ve kapak ameliyatı Sayın Kaan Kaya hocamız tarafından başarıyla gerçekleştirildi. Ameliyat süreci çok iyi geçti.. İnşallah bir sonraki kontrolümüzde de kendisini sağlıklı bir şekilde ziyaret etmek nasip olur.

• M

Güven cesaret ve moral veren profesyonel yaklaşımı ,samimiyeti ve içtenliği ile ameliyata koşar adım gittim.Krizi yönetirken hastasını da aktive edip,operasyona katılımını sağlayan farklı ve kendine has yöntemi beni ve ailemi öncesi ve sonrasında psikolojik olarak müthiş rahatlattı.Doğum günüme rast gelen operasyonda kalbimi kendine has yöntemle çalışır vaziyette ameliyatımı yaparak yeniden doğmamı sağlayan değerli hocamı tebrik ediyorum.

Doç. Dr. Kaan Kaya

Tam da doğumgününüze ameliyatın denk gelmesi çok nadir görülen bir durum. Sağlığınıza kavuşmuş olmanız benim için en değerli mutluluk. Sağlıklıo bir yaşam sürmeniz dileğiyle, çok geçmiş olsun.

• H

Eşim Mehmet Ümit Öğünç 'ü 13.10.2025 tarihinde Kaan Bey ameliyat ederek iki damarını değiştirdi,üstelik eşimin kalp yetmezliği oluşmuştu,ameliyat öncesi çok endişeliyim.
    Kıymetli doktorumuz Kaan Kaya o güzel iletişimi ile bütün kaygılarımızı ,endişemizi ortadan kaldırdı.İstediğimiz an ulaşabildik.Tıbbi yetenek ve becerisi tartışılmaz keza beyefendi tavrı ,güzel iletişimi ile bir hasta yakını olarak mutlu oldum.Bu süreçte iyi ki doktorumuz oldunuz ,iyi ki sizi tanıdık , başarılarınız daim olsun ...
    Sevgi ve saygılarımızla.
    Hülya Öğünç
    Mehmet Ümit Öğünç

Doç. Dr. Kaan Kaya

Öğünç Ailesine en içten sevgilerimi sunuyorum. Kısa zamanda hızla toparlayan hastamız için de sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar diliyorum. Çok geçmiş olsun dileklerimle.

• B

Sevigili Kaan Hocam sizler gibi mükemmel cerrahların varlığı bu ülke için büyük şans 18.06.2025 Tarihinde Babam Kemal Karacanın by-pass ameliyatını gerçekleştirdi 24 saat yoğun bakımdan sonra servise çıktı korktuğumuz riski çok yüksek olarak düşündüğümüz vaka sorunsuz şekilde gerçekleşti 25 yıllık koroner hastası daha önce cerahi kabul etmeyen 11 adet stenti olan babam için çoğu uzmana göre riskli bir vaka idi bu kadar komplike bir vaka sorunsuz şekilde 3 damar by-pass işlemi gerçekleşti ameliyat suresi çok kısa oldu elinize emeiğinize sağlık hocam Mükemmel yaklaşım ameliyat öncesi bilgilendirme ekibi herşeyi ile muazzam ailece ömür boyu duacınız olacağız

Doç. Dr. Kaan Kaya

Çok çok teşekkür ederim. Ailecek hepinize gülen yüzler ve sıcacık kalplerle sağlıklı nice yaşlar dilerim. Geçmiş olsun dileklerimle.

• H

12.02.2025 tarihinde babamın (Burhan Oğuz) Bypass ameliyatı vesilesiyle doktorumuzla tanışma fırsatımız oldu. Kaan Hocamız ameliyat konusunda endişelerimizi giderdi, yapılacakları tek tek anlattı ve süreci harika yönetti. Babamızı gözümüz kapalı kendisine emanet ettik ve her şey çok iyi gitti. Kıymetli hocamıza ilgisinden ve emeklerinden dolayı minnettarız.

Doç. Dr. Kaan Kaya

Tekrar tüm ailenize geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Sağlığına kavuşan hastalarımızdan iyi olduklarına dair geri bildirim aldığımda ben de çok mutlu oluyorum. Sağlıkla geçecek uzun bir ömür diliyorum.

• N

11 ay önce Etlik şehir Hastanesinde Babam aort kapak ve mitral kapak ameliyatı oldu süreç zor ve sıkıntılı idi. Kaan hocam süreci harika yönetti ve çok başarılı bir ameliyat geçirdi.Allah razı olsun kıymetli hocama şükranlarımı sunuyorum.

Doç. Dr. Kaan Kaya

Bundan sonra inşallah uzun yıllar sağlıklı bir hayat geçirsin. Ailecek hepinize çok geçmiş olsun dileklerimle.

Babam Ömer Memişoğlu'nun 24 05 2021 de 3 Damar bypass ameliyatını yapan sağlıkla ayağa kaldıran Kaan KAYA hocamıza ve tüm ekip arkadaşları sağ olsunlar. İyi ki varlar...

• başka bir yer Diğer  •

Doç. Dr. Kaan Kaya

Çok çok geçmiş olsun. Nice sağlıklı günlerde görüşebilmek dileklerimle. Sevgi ve saygılarımla.

02 Kasım 2023 tarihinde babamın bypass ameliyatı ile bizzat ilgilenen, ameliyat öncesi ve sonrası detaylı bilgilendirme yapan değerli hocamız Kaan Kaya' ya ve emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına, tüm ailemiz adına minnetlerimizi sunarız. Sevgiler ve saygılar..
    Sezer Gökgöz

Doç. Dr. Kaan Kaya

Çok geçmiş olsun. Güzel yorumlarınız için ayrıca çok teşekkür ederim. Hastamızın bir an önce normal yaşantısına dönebilmesi için en iyi dileklerimi sunuyorum. Selamlar, saygılar.

• K

27 Eylül 2023 tarihinde eşim Mustafa Çıkrık 'ın bypass ameliyatı ile bizzat ilgilenen, ameliyat öncesi ve sonrası detaylı bilgilendirme yapan değerli hocamız Kaan Kaya' ya ve emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına, eşim ve çocuklarım, teşekkürlerimizi bildiriyoruz.emeğinize sağlık hocam. Allahın izniile Sizin gibi hekimler olduğu sürece hastalıklar bizlerden korksun. Sevgiler ve saygılar..
    Kadriye Çıkrık..

Doç. Dr. Kaan Kaya

Çok geçmiş olsun. Güzel bir ameliyat oldu, uzun yıllar sağlıklı bir yaşam diliyorum. Kendinize çok iyi bakın, kontrollerinizi aksatmayın, ilaçlarınızı düzenli olarak kullanın. Nazik yorumlarınız için teşekkür ederim.

• M

Ülke kurucumuz buyük Atatürk ün beni TÜRK HEKİMLERİNE emanet ediniz sözlerinin vucut bulmuş halidir kaan hocam..27 eylülde hocamız ve ekibiyle dört adet pypass ameliyatımı başarılı bir sekilde gerceklestirmislerdir ve hiçbir terttüt duymadan hocamızın iki kelimesiyle ameliyat kararımı aldim ve aynı emin düşüncelerimle ameliyati mi tamamladım .buyüzden bu büyük insanları paşamızın sözleriyle anmak ve onurlandırmak istedim minnettarım sizlere tskrlr ..ve bir dip not kaan hocama imkansız yoktur sadece bazı seyler zaman alır Ailecek minnet duygularimi iletiyorum tskr lr hocam...

Doç. Dr. Kaan Kaya

Nazik yorumlarınız beni mutlu etti. Sağlıkla geçecek nice uzun yaşlarınız olsun inşallah. Çok çok geçmiş olsun.