- Aile İçi İletişim Sorunları ,
Evlilik Öncesi Danışmanlık
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Koza Psikoloji
Çift terapisi için başvurdum ilk seansta bile ciddi farkındalıklar yaratti bizde iyi ve profesyonel
• Koza Psikoloji • Randevu •
Pandemi sürecinde ki depresyon evremi kolay bir şekilde atlatmış oldum, Kaan hocanın etik ve saygı içinde vermiş olduğu hizmet için teşekkür ederim
• Koza Psikoloji • Yetişkin Terapisi •
g....k
Evlenme ile ilgilili kaygılarımı Psikolog Kaan Hocam ile görüşüp ,çizdiği tedavi planı üzerinden kolay bir şekilde atlattım. Sayesinde aşamadığım kaygılarımı atlattım. Kaan beye cok teşekkür ederim
• Koza Psikoloji • Evlilik Öncesi Danışmanlık •
g....p
Evliliğimde yaşadığım cinsel problemleri kaan bey sayesinde aşmalı olarak atlatmama yardımcı oldu.bu süreçde bana yardımcı olan kaan hocama teşekkür ederim.
• Koza Psikoloji • Cinsel Terapi •
e....z
Evliliğimde aşamadığım problemleri Kaan Bey ile görüşüp çözüme ulastirdim. Seans sürecinde gayet başarılı şekilde hizmet aldım
• Koza Psikoloji • Çift Terapisi •
g.....
Çok etkili bir görüşme oldu, tekrar randevu aldım, bana çok iyi geldiniz Kaan Bey çok teşekkür ederim size.
• Koza Psikoloji • Evlilik Öncesi Danışmanlık •
Kaan Küçük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kaan Küçük, Psikoloji. Size Kaan Küçük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik Terapisi, Çift Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Cinsel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Psikoloji Randevusu.
Kaan Küçük adresi nerede?Kaan Küçük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Peker Mahallesi 1702 Sokak No:17/9 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kaan Küçük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kaan Küçük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kaan Küçük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kaan Küçük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kaan Küçük hangi dilleri konuşuyor?Kaan Küçük ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kaan Küçük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kaan Küçük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kaan Küçük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kaan Küçük hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Kaan Küçük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kaan Küçük hangi sigortaları kabul ediyor?Kaan Küçük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.