20.08.1979 Niğde doğumluyum, İlk-öğrenimimi İzmir orta ve lise öğrenimimi Niğde’de tamamladım. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpasa Tıp fakültesinden “Tıp Doktoru”, 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü Kalp ve Damar Cerrahisi A.D. “Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı” ünvanını aldım. 2011-2014 yılları arasında Şanlıurfa E.A.H. mecburi hizmet yükümlüsü olarak yoğunluklu ve aktif olarak kalp cerrahisi (koroner kalp cerrahisi, kapak cerrahisi), damar cerrahisi (Varis ablasyon ve periferik arter) ve travmatik yaralanmalara müdahalelerde sorumlu hekim olarak görev yaptım. 2013 yılında İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünde Moleküler Biyoloji ve Genetik A.D.’da 2. doktoraya başladım ve halen devam etmektedir. 2014 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi A.D. yardımcı doçent olarak atandım ve aynı zamanda Biyomühendislik A.D. öğretim üyesi olarak “Kardiyovasküler sistemde biyomühendislik uygulamaları” derslerini verdim. Bu dönemde kendi hazırladığım ve yönettiğim ilaç geliştirme projesini başarıyla tamamladım. 2017 yılı Ağustos ayında üniversitedeki çalışma hayatımdan kendi isteğimle ayrılarak özel bir hastanede çalışmaya başladım.

Yetişkin

Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Kahramanlar Mah Nevzat Güzelırmak Sk. No:29, Konak, İzmir 35230

• Sigortası olan hastalar

Babamın aort kapakçığı değişimi gibi önemli bir ameliyat öncesi ameliyata hızlı adaptasyon, motivasyon, gerekli ve kontrollü sağlık hazırlıkları ile birlikte çok hızlı bir şekilde ameliyata hazırlanarak ameliyatını olmasını sağladı ve ameliyat sonrası bu kadar önemli bir ameliyattan çok hızlı bir şekilde toparlanarak sağlıklı olarak hayata tutunmasına vesile olan bu değerli hocayı tanımış olmaktan son derece mutlu olduk ve kendimizi çok şanslı hissettik tekrar Kadir hocamıza, değerli ekibine ve bu profesyonel hastaneye başarılarının devamını dilerim

• Özel Gazi Hastanesi Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu  •

• N

3 Yıl kadar önce annemin bypass ameliyatında bulundu ve daha sonrasında iyileşme süreci ve yatak yarası tedavisi sürecinde bizi hiç yalnız bırakmadı. Herşeyden önce vicdanlı, insancıl bir hekim. Kendi teyzesiyle ilgilenir yakinliğindaydi sağolsun. Bu siteyi görünce kendisinin ismini aratıp yorum yazmak istedim. İyi ki varsınız ve iyi ki bizim doktorumuz oldunuz hocam.

• Özel Gazi Hastanesi Diğer  •

• H

Son derece insancıl ve bir o kadar titiz ve değerli bir genç hekim. Hastaları onun kıymetini bilsin.

•  •