Doç. Dr.
4 kitap bölümü
Yayınlanan ulusal ve uluslararası 327 alıntılanma
Katıldığı Mesleki Eğitimler, Kurslar ve Konferanslar
Çok sayıda ileri düzey laparoskopi ve histeroskopi eğitim programı 2014-2018
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Üreme Sağlığı – Tüp Bebek Merkezi. IVF sertifikası tazeleme programı, 2015
İn-vitro fertilizasyon (IVF) (Yardımla Üreme Teknikleri) Sertifikası. Gülhane Askeri Tıp Akademisi, 2013
Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Kursu. Dr.Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2007
Fetal Temel Ultrasonografi Kursu. Dr.Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2007
Neonatal Resusitasyon Programı Uygulayıcı Sertifikası. TC Sağlık Bakanlığı Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Genel Müdürlüğü, 2007
Fetal Elektronik Monitorizasyon Kursu. Dr.Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2007
Ürojinekoloji Kursu. Dr.Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2006
Evidence Based Medicine and Systematic Reviews of effectiveness of Healthcare Interventions – Kanıta Dayalı Tıp ve Tıbbi Girişimlerin Etkinliklerine Yönelik Sistematik İncelemeler. Cochrane Collaboration, 2008
Mesleki Üyelikleri
Aşılama Yöntemi
Beşinci Gün Transferi
Blastokist Transferi
Ventus IVF Center
Destekli Yuvalama (Assisted Hatching)
Embriyo Dondurma
İnfertilite ve Tüp Bebek
İntrauterin İnseminasyon
İnvitro Maturasyon
g...
Beril hocamla ve güzel ekibiyle iyi ki yıllarımız kesişmiş. Biz Beril hocamızla yumurta donasyonu işlemi yaptırdık. Her şey en ince ayrıntısına kadar gözden geçirildi. Her şey ile çok detaylı ilgilendiler. Her anımızda yanımızda oldular. Mesafelerin hiç önemi olmadı bizim için. Herkese gönül rahatlığı ile ve kesinlikle çok tavsiye ediyorum.
n...
36 yaşında, uzun süredir hayalini kurduğum evlat özlemim, Dr. Beril Hanım ve değerli ekibi sayesinde son buldu. Tüp bebek süreci başlı başına zorlu ve duygusal bir yolculuk. Ancak bu süreci bu kadar özel, güvenli ve umut dolu hale getiren şey; karşımızda işini sadece meslek olarak değil, yürekten bir sorumlulukla yapan bir doktor ve onun harika ekibiydi.
Beril Hanım’ın güler yüzü, sabrı, her soruya içtenlikle yanıt verişi ve insanı gerçekten anladığını hissettiren yaklaşımı bizim için çok kıymetliydi. Merkezin profesyonelliği, hijyeni, organizasyonu ve çalışanların ilgisi de bu sürecin her adımını kolaylaştırdı.
Bize hayalini kurduğumuz mucizeyi yaşattığınız için mutluyuz. Sadece bir çocuk sahibi olmadık, aynı zamanda büyük bir ailenin sevgi dolu desteğini hissettik.
İyi ki yolumuz sizinle kesişmiş.• • •
b....t
Kadriye Beril Yüksel hocam sayesinde aşılama sürecini çok rahat ve güvenle geçiriyorum . Hem ilgisi hem de detaylı bilgi vermesiyle kendimi çok rahat hissettim. Tüm sorularımı sabırla yanıtladı, çok memnun kaldım ilgisi güvenilir bir ıvf merkezi:)
• Ventus IVF Center • Aşılama Yöntemi •
a ...ö
Öncelikle şunu söyleyebilirim ki Beril hanım Ventus ailesi bu konuda uzman ve gerçekten en etkili tedavi yöntemlerini yapay zekayı en güzel laboratuvarı kullanıyorlar daha kapıdan girdiğiniz an ben doğru bir merkezdeyim o güveni veriyor.
Beril hanım alanında uzman sakin güvenilir sevecen anlayışlı aynı zamanda tüm sorularınızı dikkatle bir şekilde dinleyip ve kapsamlı açıklayıcı cevaplar veriyor... Bizim tüp bebek hikayemizde Beril hanım ilaçsız bir tedavi yöntemi uyguladı iyiki de öyle yapmış...Her iki güne bir ultrasona çağırdı...Ben Canım doktorumdan ve Ventus ailesinden çok çok çok memnun kaldım... İyiki siz
• Ventus IVF Center • Beşinci Gün Transferi •
mü...k
Beril hanım ilgili tüp bebek sürecine başlayacak varsa hiç düşünmeden Beril Hanım’a gelebilirler.Tüp bebek süreci çok zor bir süreç oyüzden doğru adres Beril hoca Her konuda güvenebilirsiniz .Herkesin hiç düşünmeden gitmesini öneriyoruz herşeyi çok detaylı araştırıyor ,hiçbir şeyi atlamıyor . Ben sonuç aldım ve şuan hamileyim . Beril hanımı ve ekibini çok seviyoruz
• Ventus IVF Center • Beşinci Gün Transferi •
Ö
ö....b
Tup bebek yaptirmaya karar vermistik bi kac doktorla konustuktan sonra beril hocamla gorustuk Beril hocamla ilk görüşmemizde bize samimiyeti ve sıcak kanliligiyla tedavi olmaya karar verdik ve sonuna kadar olumlu ilerdik sonuclarida çok güzel oldu herkese gonul rahatlığıyla tavsiye ediyorum alanında çok çok iyi bi doktor
• Ventus IVF Center • Blastokist Transferi •
s....g
Birkaç defa olumsuz tüp bebek denemesinden sonra ümitsizliğe kapilmiştim. Ama denemekten vazgeçmedik. Gene detayli bir araştirma yaparken bir tanidiğimiz Beril hocayi tavsiye etti bize. Beril hoca ve çaliştigi merkezi detayli inceledikten sonra görüşmeye karar verdik. Ilk görüştügümüz andan itibaren samimi pozitif ve olumlu konuşmasi bizi mutlu edip umutlarimizi yeşertti. Kendisi alaninda uzmanlaşmis deneyimli bir hekimdir. Bu süreçte ilk günden son güne kadar pozitif tutumu ile yanimizda olup bizimotive etti.Beril hocam bizi bir mucizeye kavuşturduğu icin çok mutluyuz.iyiki yollarimiz kesişmiş.
• Ventus IVF Center • Tüp Bebek •
f.....
Bir sağlıkçı olarak çok fazla doktor araştırıp muayene oldum. Görüştüğüm her doktorun kliniğini, birlikte çalıştığı embriyoloğu, laboratuarını, iletişimini, nasıl bir tedavi uygulayacağını araştırdım .Daha ilk muayenesinde kesinlikle bu tedaviye Beril hanım ile başlamalıyım dedim. Her detayı dikkate alarak, çok titiz çalışarak, çalışılabilecek tüm tetkikleri çalışarak ayrıca çok iyi bir iletişim kurarak ilk IVF tedavimde pozitif sonuç aldık. Gebelik sürecinde bile ihtiyacım olduğu her an ulaşabildim. Tetkiklerimi danışabildim. 2,5 sene birkaç doktor ile aşılama, klomen tedavisi gördüm hiç böylesine en ince ayrıntısına kadar ilgilenen bir doktor ile karşılaşmadım. Kendi çalıştığım hastanede tüp bebek merkezi olmasına ve yasadığım şehir çok uzak olmasına rağmen Beril hocayla sürece başladık. Ventus tüp bebek merkezi bütün ekibi çok ilgiliydi. Bu sürece girecek bütün kadınlara bu süreçte Beril hanımla ilerlemelerini gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
• Ventus IVF Center • IVF •
n...
Bu süreçte birçok farklı tüp bebek merkezine giderek pek çok deneme yaptık. Yedinci başarısız denememizin ardından yakınımızın tavsiyesi ile Beril Hanım ile görüşmeye gittik. Beni çok detaylı bir şekilde inceledikten sonra ilaçsız tüp bebek yöntemini denemeye karar verdi. Kendinden emin tavrı, bilgisi ve yaklaşımı sayesinde ona büyük bir güven duyduk. NGS yöntemiyle dondurduğumuz embriyomuzu tek başına transfer edecekti.
Bu süreçte beni çok yakından takip etti ve en uygun zamanı belirlemek için detaylı incelemeler yaptı.
Ocak ayının başında son aşamaya geldiğimizde, neredeyse iki günde bir detaylı ultrason ve tahlillerle süreci yakından takip etti. Nihayet transfer günü geldi ve her şey, Beril Hanım’ın beklediği şekilde ilerledi. Çok şükür, ilk denemede hamile kaldım ve şu an 10 hafta 5 günlük hamileyim.
Beril Hanım, şimdiye kadar tanıdığım en detaylı incelemeleri yapan, tecrübeli, başarılı ve en titiz çalışan doktorlardan biri. İyiki Dr Kadriye Beril Yüksel'i tercih etmişiz.• • •
d....d
Tüp bebek için başvurdum. Transfer işlemini kendisi yaptı. Kadriye Hoca iyi, sıcakkanlı birisi. Bizimle çok ilgilendi. Her aradığımda kendisine ulaşabildim. İşlem öncesinde ve sonrasında her şeyi anlatıyor, hastasını bilgilendiriyor. Ben memnun kaldım, hiçbir sorun yaşamadım.
Kadriye Beril Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadriye Beril Yüksel, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Kadriye Beril Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Aşılama Yöntemi, Tüp Bebek, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, İnfertilite Cerrahi, Üreme, Tekrarlayan Düşüklerde Tetkik ve Tedavi, IVF, İntrauterin İnseminasyon.
Kadriye Beril Yüksel adresi nerede?Kadriye Beril Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bedrettin Demirel Cd 96 Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadriye Beril Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadriye Beril Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kadriye Beril Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kadriye Beril Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kadriye Beril Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadriye Beril Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kadriye Beril Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Kadriye Beril Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.