Diş Hekimi Kadriye Durmaz, şuan kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.Hekim Gülüş tasarımı üzerinde çeşitli eğitimler almış ve bu alanda kendini geliştirmiştir.

Cumhuriyet caddesi.Feqıye teyran park yanı. Demirciler 2. Sokak. İşlek iş merkezi 2. Kat 2 no:2, Van

• C

Neredeyse ağzımda dış kalmamıştı çekimlerimi kanal tedavilerinmi kaplama dolgu tedavilerimi Dt.kadriye durmaz da yaptım çok memnun kaldım tedavilerinde her zaman herkese tavsiye edebileceğim tek doktordur teşekkürler Kadriye durmaz

• Dt.Kadriye Durmaz Muayehansei Diğer  •

• Y

Dolgu için randevuma saat 19:00 da gittim geniş ve ferah bir bekleme salonunda randevu saatimi bekledim tam saatinde işleme başladık eli çok hafifti tedavi sürecini sonrasında da takip ettiler çok memnun kaldım teşekkürler tavsiye ederim.

• başka bir yer Diğer  •

• O

Ortodonti diş tedavisi için gittim
    Tedavinin bitim randevusunu oluşturduk
    Doktorun güler yüzlülüğü ve çalışanların işlerine özen göstermeleri beni çok memnun etti
    Tedavi sürecinde her türlü kolaylığın sağlanması

• Dt.Kadriye Durmaz Muayehansei Randevu  •

• H

20 lik diş çekimi için gittim iki yıldır korkudan gidemiyordum Kadriye hanımın eli çok hafifti personel çok güler yüzlüydü klinik çok temizdi Kadriye hanım çok ilgiliydi çok memnun kaldım bütün tedavimi orda yapacağım . Herkese öneriyorum.

• Dt.Kadriye Durmaz Muayehansei 20'lik Diş Çekimi  •

Eli çok hafif pratik bir şekilde dişimi çekti kendine birkez daha teşekkür ederim. Çok sıcakkanlı ve tüm sorunları detaylı açıklıyor .

• Dt.Kadriye Durmaz Muayehanesi 20'lik Diş Çekimi  •

• M

Gittim ve pişman değilim. Diş çekimi korkum aşırı fazlaydı. 1 yıldır çektirmiyodum sayesinde bitti :).

• Dt.Kadriye Durmaz Muayehanesi 20'lik Diş Çekimi  •

• F

Diş teli taktırdım. .......,............... Tedavi şimdilik iyi umarım hep böyle gider. ......

• Dt.Kadriye Durmaz Muayehanesi Ortodontik Tedavi  •

• D

Dislerim çok güzel oldu. Sadece çene problemim vardı. Biraz hallettik bakalim plakla daha da geriye alabilirsek tamamen menun ayrılacağım. Ha bir de temizlik ve hijyen açısından harika bir özen var. Tavsiye ederim.

• Dt.Kadriye Durmaz Muayehanesi Ortodontik Tedavi  •

• H

Sıcak kanlılığı ve cok dakik olması. Olumsuz 1 dişi tekrardan kurtarması tekrardan beni güldürmeye vesile oldu .

• Dt.Kadriye Durmaz Muayehanesi Kök Kanal Tedavisi  •

• H

bugünkü implant tedavimden çok memnun kaldım gayet başarılıydı teşekkürlerimi bildiririm başarılarının devamını dilerim

• Dt.Kadriye Durmaz Muayehanesi Randevu  •