Tıp doktoru olarak çalışmalarımı modern tıp bilgisi ile akupunktur uygulamalarını bir araya getirerek sürdürmekteyim.
Akupunktur eğitimime Türkiye'de başladıktan sonra farklı ülkelerde çeşitli eğitim ve klinik gözlem programlarına katıldım. Japonya'nın Kyoto kentinde Dr. Takuma Yoshizawa ile çalışma fırsatı buldum. Ayrıca Tayvan'da Taipei City Hospital'da ve Çin'de Nanjing University bünyesinde ileri düzey akupunktur eğitim programlarına katıldım.
Mesleki gelişimimi yalnızca yüz yüze eğitimlerle değil, uluslararası çevrimiçi eğitimler, bilimsel yayınlar ve güncel araştırmalarla da sürdürmeye devam ediyorum.
Özellikle kronik ağrılar, migren, kas-iskelet sistemi problemleri, stres ilişkili yakınmalar ve kadın sağlığı alanlarında akupunktur uygulamaları ile ilgilenmekteyim. Her hastanın farklı olduğunu kabul ederek kişiye özel değerlendirme ve tedavi planı oluşturmayı önemsiyorum.
Amacım, bilimsel yaklaşımı koruyarak hastalarımın yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olmaktır.
Akupunktur alanındaki eğitimlerim; Türkiye, Japonya, Tayvan ve Çin'de aldığım teorik ve klinik eğitimlerin yanı sıra güncel bilimsel literatür ve sürekli mesleki gelişim çalışmalarıyla desteklenmektedir.
- Kronik Hastalıklar
- Migren
- Kilo Problemi
- Kırışıklık Tedavisi
- Hormonel Bozukluklar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Kerem Al adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Kerem Al isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kerem Al, Akupunktur, Pratisyen.
Kerem Al adresi nerede?Kerem Al şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 75. Yıl Cumhuriyet Caddesi 31/1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kerem Al isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kerem Al online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kerem Al isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kerem Al, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kerem Al isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kerem Al bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kerem Al ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kerem Al hangi sigortaları kabul ediyor?Kerem Al tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Allianz Worldwide Care, Allianz Worldwide Partners, Allianz Sigorta (TSS) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.