Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi kadrosunda 2 adet aile hekimliği uzmanı, 5 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 7 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 3 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 3 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet hematoloji uzmanı, 5 adet iç hastalıkları uzmanı, 4 adet kardiyoloji uzmanı, 4 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 3 adet nöroloji uzmanı, 2 adet nükleer tıp uzmanı, 6 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 4 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 5 adet radyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 2 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi patoloji uzmanı, 3 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Aydın ilinde Cumhuriyet mahallesi Çine Cad. Aydın adresinde bulunmaktadır. Aydın Atatürk Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2562129222 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi
Cumhuriyet Mah. Çine Cad., Aydın
  • Diğer (İade)
  • SGK

Annemize kalça protezi amelitini devran hocaya yaptirdik. çok memnun kaldik. Cok başarılı ,çok yogun çalışmasına rağmen harika iş çıkarıyor . Ozvereli çalışması ve ilgisi taktira değer basarilarin devamını dilerim.

• Op. Dr. Devran Ertilav Ameliyatsız Kalça Kireçlenmesi Tedavisi  •

Hocama menisküs yırtığım için gittim. Güncel tedavi protokollerini uygulaması ve direk ameliyata yönlendirmemesi beni çok mutlu etti. Minnettarım

• Op. Dr. Oğuzhan Sönmez Randevu  •

Doktor beye ayak bileği burkulmam için gittim. Daha önce 3 farklı yerde muayene olmama rağmen tanıyı koydu. Detaylı bir şekilde açıkladı ve şuan çok iyi durumdayım. Detaylı anlatışı ve hasta yaklaşımından dolayı minnettarım. İyi ki varsınız

• Op. Dr. Oğuzhan Sönmez Randevu  •

Annemizin dizindeki hasar sonrası diz artroplasti ameliyatı öncesi ve sonrasında çok ilgiliydi. İyi bir hekim ve insan. Annem diğer dizindeki sorun nedeniyle tekrar kendisine ameliyat olmak istiyor.

• Op. Dr. Devran Ertilav Diz Artroplastisi  •

Annemin sağ bacağında yürüme sorunu vardı. Kalça kireçlenmesi olduğu öğrendik. Bu konuda uzman olan Dr Devran ERTİLAV hocamızla görüştük ve total kalça protezi ameliyatı olunması gerektiğini öğrendik. Tereddütsüz ameliyat randevusunu aldık. Ameliyatı lokal anestezi ile gerçekleştirmiş. Annem sorunsuz bir şekilde ameliyattan çıktı. 1 gün sonra hemen ayağa kaldırıp yürüttüler. Dikişleri çok güzeldi. 2 haftada desteksiz yürümeye başladık. Devran hocamın ellerine sağlık. Yaptığı iş çok özenli. İyi ki karşılaşmısız kendisi ile. Çok hastası var. Çünkü işinde uzman... Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz...

• Op. Dr. Devran Ertilav Ameliyatsız Kalça Kireçlenmesi Tedavisi  •

Babam göğüs sıkışması şikâyetiyle başvurduğunda yapılan değerlendirme sonucunda acil anjiyo gerektiği belirtildi. Anjiyo sırasında ciddi damar tıkanıklıkları tespit edildi ve vakit kaybetmeden cerrahi müdahale gerektiği açıkça ifade edildi. Sürecin hızlı ve kararlı şekilde yönetilmesi bizim için hayati bir dönüm noktası oldu. Babamın sağlığına kavuşma sürecinde verdiği kararlar ve yönlendirmeler belirleyici oldu.

Doğru zamanda doğru kararın verilmesi, uygun cerrahiye yönlendirilmesi ve sonrasında da yakından takip edilmesi ailemiz için büyük bir güven kaynağı. Böyle kritik bir durumda sürecin bu kadar net ve dikkatli yönetilmiş olması bizim açımızdan çok kıymetli.

Yaşadığımız bu sürecin ardından, mesleki deneyim ve sorumluluk bilinciyle hareket eden bir hekimle karşılaşmış olmanın değerini çok daha iyi anlıyoruz.

• Uzm. Dr. Ahmet Yener Odabaşı Anjiyografi  •

Doktorumuz Devran Ertilav 28 . 01.2026 sağ dizime protez ameliyatımı yaptı. Allah razı olsun. Bugün Dikişlerim alındı. Daha 21 gün olmasına rağmen volker vb hiçbir şey kullanmadan kalkıp yavaş yavaş yürüyorum.
    Sol dizimden de Devran bey'de ameliyat olmak istiyorum. Emeğine sağlık.
    Allah razı olsun.

• Op. Dr. Devran Ertilav Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

12 ocak 2026 da sol diz protez ameliyatı oldum. Uzun süredir yaşadığım diz ağrısından doktorumun ameliyatı sayesinde kurtulduğumu düşünüyorum. 25 gün olmasına rağmen yürüyüşüm walker ile gayet rahat. Doktor beyin yaklaşımından, açıklayıcı tutumundan memnun kaldım. Diz ağrısı çekmeyin, tavsiye ederim.

• Op. Dr. Devran Ertilav Diz Protezleri  •

17 Aralık 2025 tarihinde on capraz bag omeliyati oldum yaklaşık 11 yıldır bu sorunla yaşıyordum hiç kimse bana güven vermemişti devran bey le uzun uzun konuşmadım çünkü o ilk izlenim le bana o güveni verdi ve başarılı bir ameliyat geçirdim şuan hersey çok iyi gidiyor devran bey ne dediyse öyle oldu hersey yolunda kesinlikle tavsiye ederim

• Op. Dr. Devran Ertilav Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi  •

Dr Devran beyden çok memnunuz iki kalçaya kireçlenmeden kaynaklı protez taktı çok başarılı hiç bir sorun yaşamadık.

• Op. Dr. Devran Ertilav Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •