Kızılırmak Mah., 150/b Blok Kale Ofis Daire:34, Çankaya 06510

L

Ceren hocama anksiyete bozukluğu için başvurdum. Kendisi bilgili, güler yüzlü bir psikolog. Sayesinde seanslara başladığımızdan beri çok güzel ilerledik. Tavsiyemdir.

Uzm. Kl. Psk. Ceren Dalarslan

Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Sürecinizde size eşlik edebilmiş olmak benim için kıymetli.

Ç

Kendisiyle bir süredir görüşüyorum ve ilişki durması ve konuşması çok rahat birisi

Uzm. Kl. Psk. Ceren Dalarslan

Kendisiyle yüz yüze danışanı olma fırsatı yakaladım. Daha sonra şehir değiştirdiğim için online görüşmeler (bazen yüz yüze devam) ile devam ettik. Online'a olan endişem o kadar yersizmiş ki (!). Hayatımın her alanında yönlendirmelerinden, beni bana fark ettirmesinden çok memnunum. Samimi ve içten yaklaşımından dolayı kendimi hastası gibi hissetmediğim bir Psikolog. Çok kısa sürede çok fazla yol almamı sağladı. Karmaşık zamanlarımı, hayatımı, kararlarımı alırken oldukça profesyonel bir şekilde ışık tuttu. Kendisine bir ömür danışabilmeyi ve paylaşımlarımıza devam etmeyi umut ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendisinin psikolojik yaklaşımı son derece profesyonel

Uzm. Kl. Psk. Ceren Dalarslan

Ben açık bir şekilde konuşmam gerektiğini düşündüğüm bi arkadaşım , pskoloğum , ne olursa olsun durumum anlayışla karşılayan , asla beni bi adım geriye itmeyen ne ile başetmemi en güzel şekilde algılatan herşeyin ötesinde çok iyi bir arkadaş