Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) Beşiktaş, İstanbul
Nispetiye Cad. Aydın Sok. No:1 Etiler, Beşiktaş • Harita
Esteworld Etiler Plastik Cerrahi Hastanesi
Medicana Zincirlikuyu Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Sertifikalı medikal estetik, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaEsentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi No:165, Şişli • Harita
Medicana Zincirlikuyu Hastanesi
Özel Ota - Jinemed Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaNüzhetiye Cad. Deryadil Sk. No:1, Beşiktaş • Harita
Özel Ota - Jinemed Hastanesi
1. Söltaş Evler Gül Sokak No:11, Beşiktaş • Harita
Özel Sculpture Polikliniği
Bebek Mahallesi Tarihi Sarı Villa Ayazma Yolu Sokak No:2 Etiler, Beşiktaş • Harita
M-Onep Estetik Ve Plastik Rekonstrüktif Cerraahi Kliniği
- Ümraniye bölgesinde Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) bulunan kurumlar