Diğer kurumları göster

• Türkiye Sigorta
  • Unico Sigorta
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Tüm sigortaları göster

Diş çürüğümün tedavisi için Sevinç hanımı tercih ettim ve çok memnun kaldım. Tedavi süresince acele etmedi ve ağrı açısından konforumu korudu. Prosedür esnasında gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Kendisi işinin ehli ayrıca zanaatkar. Tavsiye ederim.

• Dt. Sevinç Yılmaz Doğan Diğer  •

• Medicana Zincirlikuyu Hastanesi, Şişli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Medicana Zincirlikuyu Hastanesi, Şişli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Dermatolog, Gastroenterolog, Genel Cerrah, Girişimsel Radyoloji Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Hematolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nefrolog, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Medikal Estetik Hekimi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikiyatrist, Psikolog, Radyolog, Ürolog.
  • Medicana Zincirlikuyu Hastanesi, toplam 10 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Diş Beyazlatma, Kanal Tedavisi.
  • Hayır, şu anda Medicana Zincirlikuyu Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Medicana Zincirlikuyu Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Medicana Zincirlikuyu Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Şimdi 1 hasta / danışan, Medicana Zincirlikuyu Hastanesi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
  • Medicana Zincirlikuyu Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Medicana Zincirlikuyu Hastanesi adresi Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi No:165 Şişli şeklindedir.