Melikşah Mahallesi Melikşah Caddesi No: 117/3, Meram 42005

Ö

21.haftada bebeğimizin ayrıntılı ultrasonu için gittik.Klinik şartları çok iyiydi ve çalışan personeller çok ilgiliydi.Doktorumuz gerçekten sabırla Bebişimizin dönmesini bekledi ilk randevuya girdik 1 saat kadar baktı doktor bey ama diğer tarafını dönmediği için bi yarım saat kadar yürüyüp tatlı bir şeyler yiyip tekrar geldik bi 40 dk kadar da o zaman baktı.Ultrasonda her ayrıntıyı görene kadar içimiz rahat edene kadar baktı doktor bey ,bize her şeyi güzelce anlattı.Biz gerçekten doktor beyin ilgisinden çok memnun kaldık gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, sağlıklı günler diliyoruz.

Detaylı ultrason için gittim kendisine mükemmel ötesi bir doktor okadar ilgiliydiki a dan z ye herşeyime baktı çok güzel ilgilendi gayet güler yüzlüydü çalışanlarda aynı şekilde öyle düşünmeden gidebilirsiniz

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, sağlıklı günler diliyoruz.

Detaylı ultrason için gittim hocamız ve çalışanları çok ilgililer ve güler yüzlülerdi kontrolümüz bir saat sürdü ve en ince ayrıntısına kadar herşeyi incelendi açıklandı çok çok memnun kaldık

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, sağlıklı günler diliyoruz.

Detaylı ultrason için Halis hocamızı tercih ettik detaylı açıklamaları ilgisi alakası harikaydı bebeğimizle iletişimi çok güzeldi memnun kaldık

T

Doktor beye detaylı ultrason için gitmiştik. Her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlatarak bize yardımcı oldu. Güler yüzlü ve ayrıntıcı bir doktor.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, sağlıklı günler diliyoruz

Halis Bey'e doktorumun yönlendirmesiyle detaylı ultrason için gittim. İlgisi, bilgisi ve açıklamalarının bilgilendirici olmasından inanılmaz memnun kaldık. Bazı konularda endişe içersindeydim ama içimi rahatlattı. Kendisine ve ekibine saygılarımı sunuyorum.. Görüntüleri ve videolarıda ayrıca tarafımıza gönderdiği için mutlu oldum.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, sağlıklı günler diliyoruz

Gayet kibar ve detaylı açıklamacı şekilde sonuçlarımızı aldık hocamız gayet iyi.

Doç. Dr. Halis Özdemir

güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, sağlıklı günler diliyoruz

T

Hocam çok kibar ve ilgiliydi her ayrıntısıyla baktı bebeğime

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz, sağlıklı günler dileriz

K

Detaylı ultrason için Halis hocamı tercih ettik ve kendisinden çok memnun kaldık. Görüşmemiz boyunca samimi, ilgili ve içten yaklaşımıyla bizi çok rahatlattı. Bebeğimiz sırtını dönmediği için muayene normalden çok daha uzun sürdü, hatta ara vermek zorunda kaldık. Buna rağmen hocamız tüm süreç boyunca son derece sabırlı, kibar ve anlayışlı tavrını sürdürdü. Her aşamada bizi bilgilendirdi, kendimizi özel olarak ilgilenilmiş hissettik.
    İşine olan titizliği ve dikkatini çok net bir şekilde görebiliyorsunuz, gerçekten her ayrıntıya büyük özen gösteriyor ve bu da çok kıymetli. Hem profesyonelliği hem de insani yaklaşımıyla biz kendisini çok sevdik, çok memnun kaldık ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz, sağlıklı günler dileriz

Halis hocaya ikili test sonucumda yaş riski çıktığı için gittik, detaylı ultrason ile baktı bebeğimize, bizi bilgilendirdi ve detaylı şekilde açıklamalarda bulundu. Çok güzel ilgilendi. Biz çok memnun kaldık.

Doç. Dr. Halis Özdemir

güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz, sağlıklı günler dileriz