Kınıklı Mahallesi 6015. sokak No:6/2, Denizli 20160

J

Göz altı morluklarımdan dolayı Emre Bey'le gitmiştim. Şu anda göz altı morluklarim azaldı. Tedavi sürecinden, ilgi ve alakalarından çok memnunum. Sürec devam ediyor iyi ki gelmişim

• Op. Dr. Emre Erkilet Diğer  •

Emre bey gerçekten cok ilgili, sakin ve hastasını rahatlatıyor. Yapacağı işlemi detaylı anlatıyor.

• Op. Dr. Emre Erkilet Diğer  •

Emre Bey'e çene dolgusu ve lifting aşısı yaptırdım.Gerçekten çok ilgili bir doktor.Hastasının isteklerini dikkatlice dinleyerek, hangi işlemin

sizin için gerekli, hangi işlemin gereksiz olduğunu ayrıntılarıyla size anlatıyor.Zaten onu dinlediğiniz de aklinizdaki tüm sorular çözüme

kavuşuyor.Çene dolgumdan ve lifting aşısının yüzüme kattığı ışıltıdan çok memnun kaldım.Sizler de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

• Op. Dr. Emre Erkilet Diğer  •

Burun ameliyatı olmaya ikna olmayan beni, doğru bilgilerle yönlendirdi, ihtiyacımı net bir şekilde ifade etti. Ayrıca yaptırdığım mezoterapi ve dudak dolgusu çok başarılı oldu. Daha önce mezotetapi ve dudak dolgusu yaptırdığımı zanneden ben Emre bey'in işleminden sonra yaptırmadığımı fark ettim. Eli çok hafif. Ayrıca hiç aceleye getirmeden itinayla hastalarıyla ilgileniyor.

• Op. Dr. Emre Erkilet Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Emre Bey’e ilk olarak dolgu botoks mezoterapo yaptırmak için başvurdum. İlk muayenede detaylı bilgi verdi, sürecin nasıl işleyeceğini açıkça anlattı. İşlem sırasında hem hijyen hem de hasta konforuna çok dikkat ediyor. 2 seans uygulama yapıldı ve her iki seanstan da oldukça memnun kaldım. Sonuçlar doğal ve istediğim gibi oldu. Kullandığı ürünlerin kalitesi işlemin başarısına da yansıdı. Gönül rahatlığıyla tekrar tercih ediyorum

• Op. Dr. Emre Erkilet Diğer  •

İki yıldır burun dolgusu işlemlerimi burada yaptırıyorum ve her seferinde son derece memnun ayrılıyorum. Hem doğal hem de estetik bir sonuç elde ediyorum. İşlem öncesi detaylı bilgilendirme, işlem sırasındaki titizlik ve sonrasındaki ilgi gerçekten güven verici. Profesyonellikleri ve samimi yaklaşımları sayesinde kendimi her zaman güvende hissediyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!

• Op. Dr. Emre Erkilet Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Emre hocamla bir sene önce tanıştık botoks dolgu işlemlerimi yaptı ve hala yapmakta kendisinin ilgisi ve yapmış olduğu işlemlerden çok memnun kalıyorum.

• Op. Dr. Emre Erkilet Diğer  •

Yaklaşık 4-5 yıldır kızımla birlikte dolgu, botoks, tüm cilt bakımı tedavilerimiz için Emre beyi tercih ediyoruz. Çok doğal uygulamalar yapıyor ve bütün uygulamaları aklımda soru işareti kalmaması adına her aşamasını anlatıyor. Kendisi sadece çok iyi bir hekim olmakla kalmayıp aynı zamanda çok naif ve ince düşünceli bir insandır. Üstelik kendisi gibi çalışan personel de çok deneyimli ve kibarlar. Çok memnunuz, eminim Emre beye tedavi olan herkes çok memnun kalacaktır

• Op. Dr. Emre Erkilet Diğer  •

Emre beye 21.11.2024 tarihinde çene ucu dolgusu ve botoks, 25.11.2024 tarihinde ise orta yüz ve dudak dolgusu yaptırdım.Öncelikle sonuclardan çok memnun olduğumu belirtmek istiyorum.Yorum yapmak için biraz zaman gecmesini bekledim ki bu süreçte dolgularım,botoksum iyice oturdu,ödemli halleri geçti.Güzelleşti.Öncelikle sizi çok iyi dinliyor,sizinle karşılıklı bir fikir alışverişi yapıyor ve ona göre bir planlama yapıyor.Sizi asla başka birine dönüştürmeden,yapay durmayan,son derece doğal dolgular yapıyor. Beni görenler yüzüme daha farklı bir güzellik geldiğini söylüyorlar sadece:) O derece doğal ve güzel yaptığı dolgular Bundan sonra yaptıracağım işlemlerde yine Emre beyi tercih ederim.