Cevizli Mah. Tansel cad. No:12-18 Bulut Plaza Kat:2 Daire:16, Maltepe 34865

Kızımın 2 yaşından beri tüm takiplerini ve tedavilerini yapan biricik doktoru..

• Dr. Öğr. Üyesi Esengüll Keleş Randevu  •

Oğlumu uzun zamandır götürdüğüm çocuk doktorumuz. Doktorumuzun teşhisi, tedavisi, hastaya yaklaşımı özellikle çocuklar ile kurduğu bağ , hızlı iyileşmeye yönelik tedavisi, detaylı hiç sıkılmadan bilgilendirmesi tek kelime ile harika bir doktordur. Oğlumun rinit alerjisini tedavi eden muhteşem doktorumuz.

• Dr. Öğr. Üyesi Esengüll Keleş Randevu  •

Bir arkadaşımın tavsiye üzerine tanıştık Esengül hanımla, güler yüzü detaylı bir şekilde hem hastalığı hem tedevisini hemde evde uygulamamız gereken vermiş olduğu değerli bilgilerle oğlumu güvenerek götürüyorum . Ayrıca bir sorum olduğu zaman telefonla kendisiyle irtibata geçtiğimde gitmeme bile gerek kalmayacağı durumlarda dönüş alabiliyorum.

• Dr. Öğr. Üyesi Esengüll Keleş Randevu  •

Detaylı dinlemesi, ilgisi, alerji ile ilgili çözümleri ,çocukla iletişimi harika

• Dr. Öğr. Üyesi Esengüll Keleş Diğer  •

Bebeğimiz 3 aylıkken Esengül Hanımla tanıştık. Daha önce doğduğundan beri bebeğimiz çok sıkıntılar çekmişti karın ağrısı ishal kusma kabızlık gibi. Hiçbir doktor sorunumuza çözüm bulamadı en son cildinde döküntüsü oldu ve esengül hanıma gittik kendisi alerji teşhisi koydu. Bebeğimizin süt alerjisi olduğunu öğrendik. Daha sonra kendisinin yönlendirmesiyle gerekli olan şeyleri yaptık ve bebeğimiz anında rahatladı. Ne zaman mesaj atsak veya arasak hemen cevap verir (saat kaç olursa olsun) Her sorumuza detaylı şekilde cevap verir ve aklımızda hiç soru işareti kalmaz. Çok yardımcı ve çok iyi kalpli bir insan. Artık daimi doktorumuz oldu iyi ki varsınız Yiğit'in birtanecik doktor teyzesi

• Dr. Öğr. Üyesi Esengüll Keleş Randevu  •

Tam 8 doktor gezdikten sonra yenidoğan bebeğimize esengül hoca ile çare bulduk. Sürekli ıkınma kabızlık kusma nefes darlığı şikayetiyle gittiğimiz her doktor farklı ve çözüm olmayan ilaç ve mamalar verdi. Esengül hoca besin alerjisi ve reflü teşhisi koyup gerekli tüm yönlendirmeleri yaparak rahat bir nefes almamızı sağladı. Çok rahatlatıcı ve doğal önerilerde bulunarak sizi de rahatlatıyor. Kalan bütün süreci Esengül hanım ile devam ettiriyoruz. Gözünüz kapalı çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.

• Dr. Öğr. Üyesi Esengüll Keleş Randevu  •

Besin alerjisi şüphesiyle gittiğim ama sonra kendisinin samimi içten ve gerçekten detaylı bilgilendirmesi ile daimi doktorumuz oldu. İyi ki var Esengül hocam