Hoşnudiye Mah. 767. Sk. Kaya Prestij A Blok, Kat: 7 Daire: 22, Tepebaşı 26130

Y

ya...n

İlk kez gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. Serhat Beyin eli çok hafifti, işlem sırasında neredeyse hiçbir rahatsızlık hissetmedim. Tüm süreçte detaylı bilgilendirme yaptı ve kendimi güvende hissettim. Klinik oldukça temiz ve hijyenikti. Güler güzlü ve profesyonel personeli ile herşey çok güzeldi.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Op. Dr. Serhat Atalay Eviş Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu  •

el....

Doktor beye , Rinoplasti ameliyatı oldum 1 hafta evvel . Sabırlı ,ilgili, anlayışlı ve en önemlisi alanında oldukça başarılı bir cerrah. Ben süreçten çok memnun kaldım ,morluklarım minimal seviyede şişliklerim 4. Gün inmeye başladı ayrıca halen atel olmasına rağmen çok sevdim yeni burnumu

Op. Dr. Serhat Atalay Eviş

Değerli geri bildiriminiz ve nazik yorumlarınız için teşekkür ederiz. Tedavi sürecinizden memnun kalmış olmanız ve iyileşmenizin planlandığı şekilde ilerlediğini duymak bizleri son derece mutlu etti. Sağlıklı ve başarılı sonuçlar elde etmek en büyük önceliğimizdir. Yeni görünümünüzü sağlıklı ve keyifle kullanmanızı diler, kontrollerinizde sizi tekrar görmekten memnuniyet duyarız.

ba...l

Serhat Beye tavsiye üzerine ve yorumlardan sonra ilk defa botoks işlemi için gittim,,kendısı ve asistanları çok ilgili ve güleryüzlüydü,çok memnun kaldım diğer dolgu ve botoks işlemlerim için gitmeye devam edeceğim herkese tavsiye ederim

Op. Dr. Serhat Atalay Eviş

Değerli değerlendirmeniz ve kliniğimize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. İlk uygulama deneyiminizin beklentilerinizi karşılamış olmasından büyük memnuniyet duyduk. Sizlere her zaman özenli, güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışmalarımızı aynı titizlikle sürdüreceğiz. Sağlıklı günlerde tekrar görüşmek dileğiyle.

si...

Çok yararlı bir görüşme oldu, kendilerine ve tüm ekibine başarılarının devamını diliyorum.

Op. Dr. Serhat Atalay Eviş

Nazik geri bildiriminiz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Görüşmemizin sizin için verimli geçmiş olmasından memnuniyet duyduk. Sizleri en doğru şekilde bilgilendirmek ve ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunmak bizim için büyük önem taşımaktadır. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

sf...t

Serhat beyi yeni tanıdım iyiki tanımışım emin ellerde olduğunuzu bilmek çok keyifli kendisi çok tecrübeli işini iyi yapan eli çok hafif bı doktor botoks yaptırdım ve çok memnun kaldım o kadar dogalki çok mutluyum

Op. Dr. Serhat Atalay Eviş

Kıymetli yorumunuz ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tedavi sürecinizden memnun kalmanız ve beklentilerinizin karşılanmış olması bizleri son derece mutlu etti. Güveniniz için teşekkür eder, sağlığınız ve memnuniyetiniz için aynı özenle hizmet vermeye devam edeceğimizi bilmenizi isteriz. En kısa zamanda yeniden görüşmeyi dileriz.