Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi
Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi Halk Caddes, No: 38/7 Kat:2, Üsküdar 34672
öz...
Selin Hanım'a diş kökümdeki ağrı sebebiyle gittim. 3 seans kanal tedavisi aldım. Süreci çok detaylı ve güzel bir şekilde bana aktardı. Kendimi güvende hissettim. Sorunsuz bir şekilde sürecimizi tamamladık
ec...e
Selin Hanım çok ilgili ve güler yüzlü bir hekim. Hem işinde çok titiz hem de hastasına güven veriyor.
g....ş
Kendisi senelerdir tereddütsüz diş doktorum olur. Hem yaptığı tedavi çok başarılı. insan olarak ve yaklaşım olarak da çok kibar çok iyi. Tedavi sonrası bir kere dahi sorun yaşamadım (ki yaşamış olsam yardımcı olur) ve yaptığı dişler senelerdir problemsiz ilerliyor.
mu...i
Diş eti rahatsızlığım ve diş taşı temizliği için ziyaret ettim; Selin hanım hastası ile iletişimi çok iyi, diş hekimi fobisi olan biriyim, tedavi sırasında anlatıyor, yaptığı işlemle ilgili bilgiler veriyor, eli de hafif,genel diş sağlığınız için yapılması gerekenleri söylüyor samimi içten ilgileniyor bu sizi rahatlatıyor..
zü...
Şiddetli diş ağrısıyla gittim kendisine iltihap olduğunu ilaç kullanmamı söyledi ve devam eden süreçte beni mağdur etmeden tedavimi düzenledi .Anlayışlı güleryüzlü mesleğini en iyi şekilde icra eden bir hekim kendisi.Çocuklarım ve kendim için defalarca hizmet aldım çok memnun kaldım.Selin hanımın en sevdiğim özelliği yapacağı işlemi en ince ayrıntısına kadar anlatıp bilgilendirmesi .Çalışma hayatında başarılar diliyorum.
Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi, Üsküdar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi ile iletişime geçin.
Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi, toplam 26 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Köprü, Diş Beyazlatma, İmplant, 20'lik Diş Çekimi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Köprü Uygulaması.
Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta/danışan, Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi nerede?Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi adresi Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi Halk Caddes, No: 38/7 Kat:2 Üsküdar şeklindedir.