Dyt. Setenay Bayraktar
Meclis, Derviş Sokak, No:12, D:3, Meclis, Derviş Sokak, No:12, D:3,, Sancaktepe 34785

Güler yüzü, ilgisi ve profesyonelliğiyle harika bir uzman. Hazırladığı listeler asla sıkıcı değil ve günlük tempoma çok güzel uyum sağlıyor. Setenay Hanım sayesinde yemek yemeyi bir stres değil, keyif haline getirdim. Hem fiziksel hem de mental olarak değişimimi herkes fark ediyor. Süreçten çok memnunum, herkese gönül rahatlığıyla öneririm!

• Dyt. Setenay Bayraktar Diyetisyen Randevusu  •

Gerçekten işini severek yapan bir diyetisyen. Bana özel hazırladığı program hem uygulaması kolaydı hem de aç kalmadan ilerledim. Her soruma sabırla cevap verdi ve süreci yakından takip etti. Sayesinde hem kilo verdim hem de sağlıklı beslenmeyi öğrendim :)

• Dyt. Setenay Bayraktar Diyetisyen Randevusu  •

Setenay Hanım ile çalışmaya başladıktan sonra beslenmeye bakışım tamamen değişti. 85 kilo ile başladığım süreçte şu an 62 kiloya ulaştım. Bu süreci zorlanmadan, sürdürülebilir bir şekilde ilerlettik. Kişiye özel programları, düzenli takibi ve motivasyonu sayesinde diyeti bir zorunluluk değil, yaşam tarzı haline getirdim.