Fatih Günay Muayenehanesi
ba...n
Elime implant yaptırdım cok memnun kaldım asistan Burak bey bize cok yardımcı oldu
es...i
Ortodonti tedavime Mayıs 2024te başladım ve bugün tellerimin çıkarılmasıyla tedavimi tamamladık uzun bir süreç olmasına rağmen kontrollerimin düzenli yapılması ve her aşamanın açıklanması tedaviyi benim için oldukça rahat hale getirdi dişlerimdeki değişimi zamanla görmek motivasyonumu da artırdı Fatih Hocam her kontrolde süreci titizlikle değerlendirdi ve tedavimi özenle takip etti randevularımın düzenlenmesi ve kontrollerimin aksamaması konusunda asistan Burak Beyin ilgisi ve yardımcı yaklaşımı da bu süreçte benim için ayrıca değerliydi her gelişimde aynı ilgiyle karşılandım bugün tellerim çıktıktan sonra sonucu bütünüyle gördüğümde geçen sürenin karşılığını aldığımı hissettim Fatih Hocamın yaklaşımı ve ekibinin ilgisi sayesinde uzun ve sabır isteyen ortodonti sürecimi güzel bir sonuçla tamamladım
ce...n
2023 yılından beri Fatih Hocamın hastasıyım. İlk olarak dolgularımı yaptırdım, Aralık 2023’te de ortodonti tedavime başladık. İzmir’de yaşadığım için bazı dönemlerde kontrollerime düzenli gelemedim ve birkaç ay aksattığım zamanlar oldu. Buna rağmen Fatih Hocam süreci hiçbir zaman aceleye getirmedi, randevularım konusunda yardımcı olarak tedavimi kaldığımız yerden düzenli şekilde devam ettirdi.
Bugün uzun bir sürecin sonunda tellerim çıktı. Diş etlerim dişlerimin bir kısmını kapattığı için koter uygulamasıyla diş eti düzenlemesi yapıldı ve görüntü gerçekten çok değişti. Tedavinin uzun sürmesine bağlı olarak ihtiyaç olan dişlerime estetik dolgular da yapıldı. Son olarak şeffaf plağımı teslim aldım. Aynaya baktığımda başladığım günle bugün arasındaki fark beni gerçekten çok mutlu etti. Uzun ve şehir dışından yürüttüğüm bu süreçte gösterdiği sabır ve emeği için Diş Hekimi Fatih Günay’dan memnun kaldım
se...z
Bir kliniğe yeniden gitme kararını yaşadığınız süreç belirliyor. Kendi implant tedavimin ardından annemin damak protezi de burada yapıldı. Bugün oğlumun ortodonti tedavisi aynı klinikte devam ediyor. Farklı tedaviler boyunca düzenli takip edilmek, yapılacak işlemleri önceden öğrenebilmek ve süreçlerin planlı ilerlemesi bizim için önemliydi. Bu yüzden ailece aynı kliniği tercih etmeyi sürdürüyoruz.
gü...ı
20’lik diş çekimim için kliniğe başvurdum. Fatih Bey ve Atanur Bey son derece ilgili ve güven vericiydi. Özellikle yönlendirdikleri uzman doktorun gerçekten çok başarılı olduğunu söylemek isterim. Sayesinde diş çekimimi beklediğimden çok daha rahat geçirdim. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir ekip.
i̇...k
Arkadaş tavsiye uzerıne fatıh hocam ile tanıstım kendisi çok tıtızce kat amacı gutmeden kurtaılacak dişlerimi kurtardı boş olan yerlerı sağlam dıslerımı kesmeden çok onerdıgı Alman implantı ile 4 ay sonra çok şükür dişlerine kavustum özellikle randevu konusunda esnek olmaları ve fıyat konusunda yardımcı olmaları benı memnun ettı aile klınıgımız oldu kızıma da tel tedavisi baslatıyorum sorun yasamadık ondada
me...l
anneme implant tedavisi yaptırdık çok memnun kaldık şimdi babama yaptırıyoruz alman marka implant önerdi hocam çok şükür kemigimiz ince olmasına rağmen annem dişlerine kavuştu umarım babam içinde aynısı olur fatih hocam çok profesyonel işinde güven hissettiriyor
Dt. Fatih Günay
Değerli ve içten paylaşımınız için çok teşekkür ederiz. Öncelikle annenizin tedavisinden memnun kalmanız ve sonrasında babanızın tedavisinde de bizi tercih etmeniz bizler için büyük bir güven göstergesidir. İmplant tedavileri her hastanın kemik yapısı ve ihtiyaçları doğrultusunda kişiye özel planlanmaktadır. Babanızın tedavisini de aynı titizlikle sürdürerek en iyi sonuca ulaşmayı hedefliyoruz. Güzel dilekleriniz ve güveniniz için teşekkür eder, ailenize sağlıklı gülüşler dileriz.
as...l
Yaklaşıkt bir buçuk yıl süren ortodonti tedavim boyunca her kontrolde kendimi değerli ve güvende hissettim. Tedavi sürecimde yapılan dolgu işlemlerim de aynı özenle tamamlandı. Aklıma takılan her soruya sabırla cevap verilmesi ve tüm sürecin şeffaf şekilde anlatılması benim için çok kıymetliydi. Annemin de tedavisini aynı klinikte yaptırmış olmamız, duyduğumuz güveni daha da pekiştirdi. Fatih Hocamın sakin yaklaşımı, titiz çalışması ve hastasına verdiği değer sayesinde tedavi sürecim beklediğimden çok daha rahat geçti. Bugün aynaya gülümseyerek bakabiliyorsam bunda emeği geçen Fatih Hocam ve ekibinin büyük payı var.
Dt. Fatih Günay
Nazik ve ayrıntılı paylaşımınız için gönülden teşekkür ederiz. Ortodonti tedavisi uzun soluklu bir yolculuktur ve bu süreci güven, iletişim ve iş birliği içerisinde tamamlayabilmek bizim için her zaman çok değerlidir. Hem sizin hem de annenizin kliniğimize duyduğu güven bizleri ayrıca onurlandırdı. Sağlıklı gülüşlerinizin uzun yıllar size eşlik etmesini diler, güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederiz.
ze...n
Yaklaşık iki yıl süren ortodonti tedavim bugün tamamlandı İlk muayeneden itibaren tedavi süreci ayrıntılı şekilde planlandı ve her kontrolde gerekli bilgilendirmeler yapıldı Fatih Hocam sürecin her aşamasında oldukça ilgiliydi ve aklıma takılan tüm soruları anlaşılır şekilde açıkladı Randevu düzeni ve tedavi takibi oldukça başarılıydı Bugün ulaşılan sonuç hem estetik açıdan hem de dişlerin kapanışı açısından beklentilerimi karşıladı Ortodonti tedavisi düşünenler için güven veren ve süreci titizlikle yöneten bir hekim
Dt. Fatih Günay
Değerli ve özenle kaleme aldığınız değerlendirmeniz için teşekkür ederiz. Ortodonti tedavisi sabır ve düzenli takip gerektiren uzun bir süreçtir. Bu yolculuğu güven içinde tamamlamış olmanız ve ulaştığımız sonucun beklentilerinizi karşılaması bizleri çok mutlu etti. Tedavi sürecine gösterdiğiniz uyum ve iş birliğiniz için ayrıca teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu gülüşler dileriz.
i̇...n
Fatih hocam gerçekten ısını tıtızlıkle yapıyor dolgularım ve kanal tedavılerım vardı bazı dıslerımı kanal gıtmeden kurtardı yaşımın genç olduğunu söyleyerek ekıp de güler yüzlü askerı personel olduğum ıcın randevularda çok esnek davrandılar tedavıler başarılıydı ortam sterıldı konum olarak çok da manzarası çok ıyıydı
Dt. Fatih Günay
Değerli ve ayrıntılı değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Tedavi planlamasında her zaman doğal dişleri mümkün olduğunca korumayı ve hastalarımız için en doğru yaklaşımı belirlemeyi öncelikli görüyoruz. Yoğun görev temponuzu göz önünde bulundurarak randevu sürecinde sizlere yardımcı olabilmiş olmak da bizleri ayrıca mutlu etti. Ekibimiz adına güzel sözleriniz için teşekkür eder, sağlıklı ve huzurlu günler dileriz.