FATMA SENA DURGUT
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Bulvarı No:13/709 Yalçın Kılıçoğlu Plaza, Tepebaşı 26130
p ...a
Sena Hanımla doktor takvimi yorumlarına bakarak ulaştım. Kan değerlerimdeki vitamin eksikliklerime sınav sürecindeki beslenmeme yönelik kolay bir diyet programı düzenledi Ben zamanında kendim diyet programı uygulamaya çalıştım ve hiç sonuç alamadım aç kaldım hep . hatalarımı Sena hanımla birlikte öğrendim sürdürülebilir ve ulaşılabilir bir diyet programı yazdı bana. bu süreçte yeri geldiğinde tatlıda börekte yedim çok keyifliydi. iki ayda 7 kg verdim. Sena hanım güler yüzlü içten mutlaka diyet sürecini takip ediyor asla diyeti yazıp sonrasında bırakmıyor ne zaman soru sorsan rahatlıkla cevap veriyor ve her zaman güler yüzlü. Gerçekten bu sürece keyifli ve aç kalmadan geçmek istiyorsanız kesinlikle Sena hocamı tavsiye ediyorum
bu...n
Ben sena hanıma 109 kilo ile başladım. Cok uzun süre bu kilolarda kaldım, spora başladım ama nafile. Kan degerlerimde demir ve b12 degerlerim oldukça düşüktü.
Bir tanıdık vasıtasıyla sena hanımla tanıştım.
Kan degerlerime, günlük yasamıma, imkanlarıma göre cok detaylı bir diyete basladık. Yaklaşık 2 ay içinde 11 kilo verdim. Ve bu süreçte kendimi diyetteymişim gibi hissetmedim. Hiç aç kalmadım gayet besleyici ve doyurucu bir diyet süreci geçirdim. Her gittiğimde diyet listemi değiştirdik. Tek bir listeye bağlı kalmadık. Bu esnada sena hanım bana cok destek oldu; cok cana yakın, anlayışlı ve yardım severdi.
Okul durumumdan dolayı biraz ara verdim ve şimdi geri başladım. 20 kilo hedefimiz var.
İyi ki kilo verme sürecinde sena hanımı tercih etmişim. Gönül rahatlığıyla gidiyorum. Sürekli aynı kilolarda olup asla kilo veremeyeceğimi düsünüyordum. Fakat Sena hanım bu önyargımı kırdı.
f.....
Sena Hanımla bir arkadaşım vesilesi ile tanıştım.
Diyet sürecimde ac kalmadan sürdürülebilir sağlıklı beslenme ile kan degerlerimi ideal aralığa getirecek bir beslenme programı düzenledik. Sena hanim bu süreçte beni her zaman yönlendirdi diyetle alakalı tabuları yıktı her zaman önceliğin sağlıklı olmak iyi kan değerleri olduğunu söyledi 1 ayda 7 kg verdim ve 28,5 cm inceledim . Sena Hanım çok ilgili güler yüzlü sıcakkanlı ve motivasyon veren işini severek yaptığı çok belli. Herkese içtenlikle tavsiye ederim
ze...z
3 aydır Sena abla ile diyet yapıyorum daha önceden bir çok kez denedim ama hiç devam ettiremedim Sena ablanın motivasyonu benim enerjimi ve motivemi arttırdı ve özellikle okul hayatıma uygun listeleler günlük yaşantımda kolay bulabileceğim besinler ile liste hazırlaması işimi çok kolaylaştırdı aynı zamanda kan tahlilleriminde dikkate alınması bu doğrultuda ilerlememiz sağlığımıza olumlu yönde etkiledi ve çok yüksek olan karaciğer enzimlerim normal seviyelere yaklaştı sürdürülebilirliği de öğrenmiş oldum hedef kiloma ulaştıktan sonra da bu beslenme düzeni hayatımın içinde olucak eğer bir diyetisyen arayışındaysanız şans verirseniz pişman olacağınızı sanmıyorum ben çok memnunum
ha...ğ
Sena Hanım'ın kan değerlerime ve vardiyalı çalışma sistemine göre hazırladığı diyet sayesinde 3 bile geçmeden 11 kilo verdim. Uzun zamandır devam eden ve tanısı tam konulamayan ishalime yönelik beslenme programı ile artık ishalim bitti gün içinde çok daha rahatım.
Bu süreç boyunca yeme alışkanlıklarım kalıcı olarak değişti. Kendisinin güler yüzü ve motive edici duruşu sayesinde asla pes etmedim. Bilgi birikimi ve duruma göre farklı çözümler üretebilmesi kesinlikle bu süreçteki en önemli noktaydı.
Kendisi ile birlikte bu kilo verme sürecine kesinlikle devam edeceğim. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
g....
Sena Hanım ile kendimi çok kısıtladığım ama hiç işe yaramayan bir beslenme düzeni sonrasında tanıştık, iyi ki de tanışmışız. Bana beslenme konusunda gösterdiği yol, süreç boyunca olan ilgisi gerçekten çok iyiydi. Verdiği listeler hem kolay uygulanabilir, ulaşılabilir ve sürdürülebilirdi. Aynı zamanda kan tahlil sonuçlarıma göre hekim yönlendirmesi ile birlikte önerdikleri takviyeler kilo verme sürecinde enerjimin yerinde olmasını sağladı. Kendimden hiç beklemediğim bir kiloya geldim hem de hiç aç kalmadan oldukça da fazla yiyerek. Her yönüyle işini çok iyi yapan biri Sena Hanım, gönülden tavsiye ederim.
fe...a
Sena Hanıma doktor takviminden araştırarak buldum. Gerçekten yorumlarda yazıldığı gibiymiş. Kendisi ilgili güler yüzlü siz ne seviyorsunuz ona göre diyet yazıyor ve asla aç kalmıyorsunuz . Gluten hassasiyetime yönelik diyet programı uyguladık 4 ayda 17 kg verdim. Sena Hanım ben bırakacağım zaman bile beni motive etti . Herkese tavsiye ediyorum her zaman bir çözüm üretiyor sizlere
me...r
Sena hanımla bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım karın bölgemdem çok şikayetçiydim ve çok yağlıydım, Kendisi kan değerlerime ve iş hayatıma yönelik vardiyalı çalışmama rağmen çalışma hayatıma ve vardiya sistemime göre diyet programı düzenledi 2 ay da 10 kg verdim vardiyalı çalışmama rağmen pratik tarifler sayesinde diyetime uyum sağlayabildim Sena hanım işini severek yapan ilgili güler yüzlü biri , fazla kilolarından kurtulmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.
gi...z
Sena hanımla huzursuz bağırsak sendromu ve fazla kilolarım için başvurmuştum. Kendisiyle 3 ayda 17 kg verdim . Karın ağrılarım ve kabızlığım geçti artık çok daha rahatım ve hafifim . Sena hanım kan değerlerime yönelik ve çalışma hayatıma yönelik bir beslenme düzenledi soru sorduğum zamanlar güler yüzlü ve içtenlikle cevap verdi aç kalmadan her şeyden yiyerek kilo verdim . Sena Hanım güler yüzlü ilgili ve mesleğini severek yapan biri. Aç kalmadan ve motivasyonlu bir şekilde zayıflamak isteyen herkese tavsiye ediyorum
ce...ı
18 yaşımdayım. Pandemi döneminde hareketsizlik ve sağlıksız beslenmem yüzünden çok kilo almıştım. Sena hocamla annemin kilo verme döneminde tanıştık. Öncelikle kan değerlerime bakarak eksik olan vitamin ihtiyaçlarıma yönelik ve okul hayatıma uyacak şekilde beslenme programı oluşturdu. Bazen sıkıldım, pes etmek istedim ama o her zaman güler yüzüyle, sabrıyla beni hep daha fazla motive etti , hiç vazgeçmedi benden. Artık beslenme düzenim yoluna girdi, sağlığım düzeliyor. Şu ana kadar aç kalmadan 17 kilo verdim ve birlikte daha yolumuz var. İyi’ki Sena hocam. Siz de nerden başlayacağınızı bilmiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.
FATMA SENA DURGUT, Tepebaşı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?FATMA SENA DURGUT, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen FATMA SENA DURGUT ile iletişime geçin.
FATMA SENA DURGUT hangi hizmetleri sağlıyor?FATMA SENA DURGUT, toplam 61 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gebelik ve Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme.
FATMA SENA DURGUT adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda FATMA SENA DURGUT DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
FATMA SENA DURGUT kurumundan nasıl randevu alabilirim?FATMA SENA DURGUT tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
FATMA SENA DURGUT kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen FATMA SENA DURGUT aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar FATMA SENA DURGUT hakkında ne düşünüyor?Toplam 85 hasta/danışan, FATMA SENA DURGUT hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
FATMA SENA DURGUT nerede?FATMA SENA DURGUT adresi Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Bulvarı No:13/709 Yalçın Kılıçoğlu Plaza Tepebaşı şeklindedir.