Fzt. Furkan Yıldırım Sağlıklı Yaşam Merkezi
Geçmek bilmeyen migren ağrım vardı, Furkan hocamla birlikte birkaç seans sonunda baş ağrısına dair hiçbir belirtim kalmadı. Bu kadar yetenekli, bilgili bir hoca Sivas için büyük bir şans..
h....a
Amatör futbolcuydum oynadığım bir maç esnasında çapraz bağ, yan bağ ve menüsküsten sakatlık geçirdim. Furkan beyin uyguladığı tedavi süreci sonrasında dizim eskisinden daha iyi hale geldi. Furkan bey ve ekibi güler yüzlü ve ilgili olmaları tedavi sürecime de pozitif yansıdı.tedavi sürecim boyunca bilgi birikimleri ve tecrübeleri sayesinde çok kısa sürede tedavi etki gösterdi
şu...m
Yaklaşık 8 aydır Skolyoz tedavisi görüyorum.Tedaviye başlamadan önce sırt ağrım çok fazlaydı günlük yaşamımı çok etkiliyordu tedaviye başlarken faydalı olur mu diye aklımda hep soru işaretleri vardı gün geçtikçe furkan hocamın ilgi ve alakası verdiği ev programını uyguladıkça şikayetlerimde azalma ve kafamdaki soru işaretleri kalkmaya başladı.Gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum ve ağrılarım azalmaya başladı. 8 ay içerisinde Skolyoz derecem 29 dereceden 19 dereceye kadar düştü. Kendisi bu alanda çok eğitimli iyi ki Furkan hoca ile karşılaşmış ve tedaviye başlamışım