Ortakapı Mahallesi Kazımpaşa Caddesi No:11/6, Kars 36000

Gizem hanım gerçekten hem çok ilgili, güler yüzlü hem de çok bilgili bir hekim. Şu an hamileyim ve ondan başka bir doktora gitmek gelmiyor bile içimden.

• Op. Dr. Gizem Kaval Karaoğlu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Gizem hanım alanında uzman olmasının yanı sıra ilgili ve hastası ile iletişimi güçlü bir doktor. Gebelik izlem sürecinde onunla olmaktan memnuniyet duyuyorum.

Ö

Tanıdığıma çok memnunum , doktorumun ilgisi ve yönlendirmesi ile aklinizda endişe ve sorun kalmıyor. İlk gebeliğimde birlikte ilerledik her muayene sonrası rahat bir nefes alıp çıkıyoruz.

R

Doktor hanım çok güler yüzlü şikayetleri çok iyi dinliyor ve harika şekilde ilgileniyor. Yanındaki hemşireler de çok ilgili ve güler yüzlü.

• Op. Dr. Gizem Kaval Karaoğlu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Doktor hanım çok ilgili ve güleryüzlü kafanızda soru işareti olmadan ayrılıyorsunuz sadece yanında çalışan hemşirelerle iletişim problemi yaşadık randevu hakkında

• Op. Dr. Gizem Kaval Karaoğlu 4 Boyutlu Ultrason  •

Güler yüzü, ilgisi, tecrübeli yaklaşımıyla ve hekimliğine olan güvenirliliğiyle Gizem hocam ilimiz için çok büyük bir şans

• Op. Dr. Gizem Kaval Karaoğlu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Tek kelime ile harika bi doktor muayene süresi ilgisi detaylı muayenesi insanı tatmin ediyor tedaycı olması harika