Gülay Oğuz Muayenehanesi
Güzelyalı Mahallesi 3004. Sokak No:9/4, Atakum 55000
g....a
Yıllar önce aile terapisine gitmiştik ve evliliğimizi kurtarmıştık. Çok nesnel ve işinin uzmanı bir hekim. Bu yıl da bireysel terapiye gidiyorum. Tükenmiş durumdaydım ve benim yeniden ayağa kalkmamı sağladı. Gülay Hanım çok güzel farkındalıklar sağlıyor ve yol gösteriyor. Kendisine minnettarım.
b....ö
Gülay hanıma ilk kez gittim.karşılaması çok samimi,sıcaktı.anlatırken ki yaklaşımı dinlemesi ilgilenmesi harikaydı.seanstan çıkınca bile çok büyük rahatlama hissettim.tavsiye ederim
s....ü
Gülay hanıma dehb olabileceğimi düşündüğüm için ve kaygı problemlerinden dolayı başvurdum. Iletişimş ve doğru soruları sorması kesinlikle çok başarılı olduğunu düşünüyorum bana zorlandığım konuları çok güzel bir şekilde açıkladı, çok güzel dinledi. Kendisiyle sürece devam etmeye karar verdik ve çok iyi geleceğini düşünüyorum. Alanında çok başarılı olduğu anlaşılıyor şiddetle tavsiye ediyorum
f....s
Gülay Hocam’a…
Ruh sağlığının en hassas çizgilerinde, insanı anlamanın inceliğini her daim hissettiren değerli hocam…
Bilginiz, yaklaşımınız ve iyileştiren rehberliğinizle birçok hayatı yeniden aydınlatıyorsunuz.
Sözleriniz güç, desteğiniz umut oluyor.
İyi ki varsınız Gülay Hocam.
k....̇
Sevdiğim birini kaybettikten 1,5–2 yıl sonra başvurduğumda yaşamdan uzaklaşmış hissediyordum. İş, eğitim ve sosyal hayatımda ciddi bir dağınıklık vardı. Gülay Hanımla görüşmeler boyunca sürecin nasıl ilerleyeceğini anlamaya başladım. Belirsizlikler yerini küçük ama kararlı adımlara bıraktı. Zamanla ihtiyaçlarımı tanımayı, sınırlarımı belirlemeyi ve yaşadıklarımı daha gerçekçi değerlendirmeyi öğrendim. Kendimi ne daha dayanıksız ne de sahte bir özgüvenle değil, olduğum gibi görmeye başladım. Hayatın yalnızca mutluluk getirmesi gerektiği düşüncesinden uzaklaşıp, her türlü duyguyu olduğu gibi karşılayabilmenin huzurunu fark ettim. O dönemde başlayan bu içsel farkındalık, bugün hem kişisel yaşamımda hem de iş ve eğitim hayatımda daha dengeli bir bakış açısına sahip olmamı sağladı.
ar...k
Doktor hanım bence. son derece işinin ehli biri.Danisana yaklaşımı,anlayışı verdiği donutler çok içten ve samimi.
m....y
1 saat sürdü görüşme,verimliydi..Dr hanımın rahatlatıcı tavrı çabuk açılmamı sağladı