İbrahim Şener Muayehanesi - Lotus Plaza
bs...a
İbrahim Bey’e kanallı dişimdeki enfeksiyon sebebiyle muayene için gittiğimde önceki tedavide diş kökümde alet kırıldığı ve bu kırık aletin çıkarılıp tekrar bir tedavinin mümkün olabileceğini anlattı. Her şeyi o kadar detaylı anlatıyor ki ilk randevuda bile sanki karşınızda bir öğretmen var ve kendi bildiği her şeyi size aktarmaya çalışıyor gibi hissediyorsunuz. Tedavim bugün bitti 4 seans sürdü ve İbrahim hocam kırık aleti çıkartıp kanal yenilememi gerçekleştirdi. Her seansta hastasına karşı ne kadar ilgili olduğunu anlıyorsunuz. İşlemleri sizi dinlendirerek yapıyor, açıklıyor, sürekli nasıl hissettiğinizi soruyor. Tedavim çok konforlu geçti. Şimdi süreci kontrollerle takip edeceğiz ama ben İbrahim hocamı bulup tercih ettiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Tek sıkıntı hocamıza erken tarihe randevu bulmak pek mümkün olmuyor ee o da bu anlattıklarıma nazaran normal bir durum :D Ben çok memnun kaldım ve hocamızı çok sevdim artık herkese tavsiye edeceğim ilk diş hekimidir kendisi.
Uzm. Dt. İbrahim Şener
Değerli görüşleriniz için tesşekkür ederiz.
İbrahim hoca, çok ilgili, her işlemi detaylıca anlatıyor
Uzm. Dt. İbrahim Şener
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.
ha...ı
Kendisine kanal tedavisi için gittim. Geçici dolguyu bile sanat eseri gibi yapıyor.İşinde çok iyi olmasının yanı sıra dürüst ,etik çalışıyor, hastasını dinliyor ve güven veriyor. Her yaptığı işlemi detaylıca anlatıyor. Kendisinde tedavinizi yaptırdığınız süre içerisinde hayatınıza da konforlu bir şekilde devam edebiliyorsunuz.
Uzm. Dt. İbrahim Şener
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.