Karaman Özel Selçuklu Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Karaman Özel Selçuklu Hastanesi
- Diğer (İade)
ş.....
Baş ağrısı şikayetim nedeniyle birkaç doktora başvurmuştum ancak doğru teşhis konulamamıştı. Sonunda Alper Bey, detaylı değerlendirmesi sonucunda auralı migren tanısını koydu. Süreç boyunca ilgisi ve açıklayıcı yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim. Doğru teşhis ve yönlendirmesi için kendisinden memnun kaldım ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
s ...v
5 yıl önce Hakan Fatih Merev’ e burun estetik ameliyatı oldum. Ameliyattan önce nasıl olacağına dair burnuma Shop yapılmıştı. Tabi ki de birebir aynısı olamaz ama ameliyattan sonra alakasız bi burna sahip oldum. Burnumun kavisini güzel oldu ama ucu kötü duruyor, iç kısmında kemik kenardan gözüküyor. Ameliyattan hemen sonra burnumun içinde et oluşmuştu. Ameliyat olmadan önce burnumda herhangi bir sorun yoktu. Doktora söyleyince işlem yapmak için tekrar bir ödeme talep etti ki bu kendi hatasıydı. Tekrar ameliyat olucam ve kesinlikle olumsuz bir deneyimdi benim için tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
bu...n
Annem yıllardır varis ameliyatını erteliyordu. Sevgili doktorumuzun daha ilk andan itibaren sergilediği güven veren, sakin ve rahatlatıcı tavrı; her detayı sabırla açıklayan iyi iletişimi ve profesyonelliği sayesinde annem tüm süreci korkmadan ve gönül rahatlığıyla atlattı. Ameliyat öncesinde ve sonrasında gösterdiği ilgi, samimiyet ve içten yaklaşımı hem anneme hem de bize büyük bir güven verdi. Böyle hekimlerle karşılaşmak gerçekten büyük bir şans.
sa....
21 Ağustos 2020 de safra kesesi ameliyatı oldum. Onur Bey hem ameliyat öncesi hem sonrası çok ilgiliydi ve büyük bir titizlikle ameliyatımı gerçekleştirdi. Kendisine çok teşekkür ederim.
Op. Dr. Onur Cumbul
Çok geçmiş olsun tekrardan Allah şifa versin..
m....k
Annemin Kalp ile ilgili rahatsızlığı nedeniyle doktorumuza müracaat ettik.Uyguladığı tedavi yöntemleri ile güzel sonuçlar aldık.Gerçekten Doktorumuz Mükemmel,Alanında En İyi,Harika Bir Hekim.Gönül Rahatlığıyla gidebileceğiniz tam doğru adres.iyiki varsınız hocam saygılar.
Karaman Özel Selçuklu Hastanesi, Karaman şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Karaman Özel Selçuklu Hastanesi, Karaman şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Karaman Özel Selçuklu Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Karaman Özel Selçuklu Hastanesi, toplam 63 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Esd (Sedimantasyon), Karotis Ultrasonu, Polisomnografi, Uyku Testi (Polisomnografi), EEG (Elektroensefalografi), Elektromiyografi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Epilepsi Tedavisi.
Karaman Özel Selçuklu Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Karaman Özel Selçuklu Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Karaman Özel Selçuklu Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Karaman Özel Selçuklu Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Karaman Özel Selçuklu Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Karaman Özel Selçuklu Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Karaman Özel Selçuklu Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta/danışan, Karaman Özel Selçuklu Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karaman Özel Selçuklu Hastanesi nerede?Karaman Özel Selçuklu Hastanesi adresi Atatürk Bulvarı No:25/A Karaman şeklindedir.