KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ
Hasanefendi - Ramazan Paşa mahallesi İstiklal caddesi No :25 kat 2 D :4, Aydın 09000

a....

Elbette iletişimde açıklamada saygıda problem yok. Sorun tedavi yönteminde ısrarcı olunmasında. Emdr tedavisi bana hiç etki etmedi bunu da söyledim ama ısrarla “beyin yapında etkileri oldu senin şemaların güncellendi zamanla göreceksin” dendi. Defalarca seans boşuna para verdim sorunlarımda en ufak bir ilerleme olmadı ama en ufak. Ve o kadar zor zamanda o kadar büyük paraydı ki benim için. İletişiminiz iyi diye iyi bir danışman olmuyorsunuz kusura bakmayın. Hakkım helal değildir, tavsiye de etmiyorum.

Kl. Psk. Osman Yıldız

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

Bir psikoterapistin görevi, danışanını belirli bir yönteme zorlamak değil; bilimsel veriler doğrultusunda uygun gördüğü tedavi seçeneklerini değerlendirmek ve süreci birlikte yürütmektir. Bununla birlikte, her terapi yöntemi her bireyde aynı etkiyi göstermeyebilir. Psikoterapi maalesef anında sonuç veren bir uygulama değildir ve bazen farklı yaklaşımlara ihtiyaç duyulabilir.

Danışan gizliliğine duyduğum saygı nedeniyle burada seans sürecinizle ilgili ayrıntılara girmem doğru olmaz. Ancak yıllardır yüzlerce danışanla çalışırken en önemli ilkem; etik değerlere bağlı kalmak, bilimsel yöntemlerle ilerlemek ve hiçbir zaman gerçekçi olmayan vaatlerde bulunmamaktır.

Yaşadığınız memnuniyetsizlik için üzgünüm. Umarım ihtiyaçlarınıza en uygun desteği alabileceğiniz bir süreç yaşarsınız. Sağlık ve huzur diliyorum.

Osman bey çok bilgili biri terapinin başından beri kendimi daha iyi hissediyorum Osman beyin sayesinde…Ben herkese tavsiye ederim çünkü bende buradaki yorumlara bakarak bulmuştum kendisini iyi ki kendisinden terapi almışım

• Kl. Psk. Osman Yıldız Kaygı Bozuklukları Tedavisi  •

de...z

Adıyla bir YILDIZ hekimdir sizden bir insan olduğunuzu hissediyorsun Osman bey ile kendinizi güvende buluyor danışsal durum için çözüm bulacağına Emin başlıyorsunuz tedaviye yakınınız ile geldiniz OSMAN YILDIZ ile tanıştıysanız rahatsızlığınız olmasa bile huzur bulmak için kendinize bile randevu alasınız geliyor

• Kl. Psk. Osman Yıldız Bireysel Danışmanlık  •

Arkadaş tavsiyesi üzerine Osman beyle tanıştım.Yaklaşık bir yıldır anksiyete seanslarımız Osman hocamla devam ediyor .Başka doktorun verdiği yanlış bir ilacın anksiyetimi tavan yaptırdığını bilen hastalığımın tanısını koyan kişidir.Beslenme düzenimi ele alarak beni etkileyecek her konuyu eşimle de paylaşarak adım adım bilgileriyle anksiyeteyle nasıl başa çıkmam gerektiği konusunda yardımcı olan çok ilgili bir doktor.Korku,kaygı sonrasında gelen çarpıntı,aniden gelen titreme,hayata yabancılaşma ve bu hislerle nasıl başa çıkmam gerektiğini ilaçsız yöntemle hocam sayesinde öğrendim.Çok şükür geçiyor son 2 seanstır kontrol amaçlı gidiyorum.Kesinlikle düşünmeden gidebileceğiniz güvenilir ve alanında eniyi uzman psikolog iyiki tanımışım

• Kl. Psk. Osman Yıldız Kaygı Bozuklukları Tedavisi  •

m....a

Çift terapisindeki desteği ve yönlendirmeleri müthiş ilk seanstan sonraki hafta içinde sonuç almak ben ve eşimi çok mutlu etti geleceğe yönelik ışık tuttu. Kesinlikle kendi alanıda Bir numara diyebilirim

• Kl. Psk. Osman Yıldız Çift Terapisi  •

n....t

İlgi ve alakası mükemmel iletişimi ve yaklaşımı iyi bilgi ve tecrübesi üst düzey

• Kl. Psk. Osman Yıldız Psikoloji Randevusu  •

s....

Stresli zamanlarımda takıntılarım başlıyordu ki bu başta çok fazla dua etmek gibi idi, bu obsesyonlar günlük yaşantımı etkilemeye başlayınca Osman Hocama başvurdum ve bana durumu, mekanizmasını ve bunun önüne nasıl geçebileceğimi öğretti. Kendisi sayesinde artık daha sağlıklı, daha hafif bir zihne sahibim.

• Kl. Psk. Osman Yıldız Psikoterapi  •