Klinik Psikolog S.Ece Hürcan Tatar Sağlık Meslek Hizmet Birimi
el...n
Sürecin başında beni en çok zorlayan yaşadığım duyguları tanımlamaktı. Artık duygularımın bana ne anlatmak istediğini de duymaya çalışıyorum. Özellikle tetikleyiciler karşısında verdiğim tepkilerin kalıplardan sıyrılmaya başladığımı gözlemliyorum. Seanslarım sırasında danışmanımın dinleme tarzı/soru sorma biçimi kendimi yargılanmadan ifade edebildiğim güvenli bir alan yarattı. Bu bağın güçlenmesi, en savunmasız olduğum anlarda bile sürece tutunmamı kolaylaştırıyor. Görüşmelerimiz sırasında geçmişteki bir olay veya kökleşmiş bir inanç ile bugünkü davranışlarım arasındaki o görünmez bağ oldu. Bazı savunma mekanizmalarımın aslında beni korumaya çalıştığını ama artık işlevini yitirdiğini görmek, değişim için daha çok cesaretlenmemi sağladı. Özellikle seanslarda geçmişte yaşadıklarım karşısında duyvularımı tanımlamış olmak bakış açımı kökten değiştirdi. Şu ana kadar uyguladığımız yöntem bana oldukça iyi geldi. Her görüşme sonrası kendi açımdan ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum.
a....e
Ece Hanımla Arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım.Bilişsel Davranışçı Terapi seanslarımız devam etmekte ilk gittiğim zamanla şuana kadar zamanda çok şey değişti çok daha iyiyim.Ece hanımın yardımı sayesinde hiç düşünmeden Ece hanımla tanışmanızı tavsiye ederim.Kendisi çok bilgili mütavazi anlatım şekli çok iyi iyiki tanınışım kendisini iyiki varsınızz
e....g
Ece Hanım'a eşimle aramızdaki iletişim sıkıntılısından dolayı başvurduk. Kendisinin yaklaşımı ve enerjisi çok iyi geldi bize. Birbirimizi anlamayı ve empati kurabilmeyi öğreniyoruz sağlıklı bir iletişim için. Bu yolda Ece Hanım'ın danışmanımız olması çok çok büyük şans oldu bize. İyiki yollarımız kesişmiş