Tacettin Veli Mah. Lalezade Cad. (Eski Talas Durağı Melikgazi) 23/A, Kayseri
  • Diğer (İade)

Dolgu ve diş taşı temizliği için Emine Hocamdan randevu almıştım. 3 dolgu yaptı ve hepsi hem acısız hem de hızlıydı. Diş taşı temizliği de tahmin ettiğimden kısa oldu. El işçiliğinden ve güleryüzlülüğünden çok memnun kaldım Emine Hocamın.

Ö

Emine hocama internetteki yorumlar aracılığıyla ulaştım. Kendisi ön dişleri cam seramik yaptı, arka dişlerimede 2şer implanttan toplamda 8 implant yaptı. Çok estetik çok güzel oldu. Çok memnun kaldım kendisinden..

• Uzm. Dt. Emine Sak Mortaş Cerrahi İmplant  •

Emine hocama bir tavsiye üzerine implant yaptırmak için gelmiştim . Alt çeneme 6 adet implant yapıldı hemen ölçü alınıp geçici dişlerimde takıldı çok memnunum

• Uzm. Dt. Emine Sak Mortaş Cerrahi İmplant  •

Güleryüzlü yapılması gereken işlemleri tek tek anlatan yönlendiren samimi bi tarzı vardı.

• Uzm. Dt. Emine Sak Mortaş Restoratif Diş Tedavisi Randevusu  •

Kendisi 3 dişime implant yaptı. Tedavi öncesinde ve tedavi sürecinde gerekli bilgilendirmeleri yaptı ve her aşamada güven verdi. Oldukça ilgili, işini titizlikle yapan ve güler yüzlü bir hekim. Tedavi sürecinden memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Z

İmplant sürecim de her zaman destek oldum kemiklerim den dolayı zorlu bi süreç olsada sıkıntısız bi şekilde Emine hanım sayesinde atlattım

• Uzm. Dt. Emine Sak Mortaş Cerrahi İmplant  •

Emine hanımı internette yorumlardan buldum. İyikide kendisiyle tanışmışım. Kendisi dolgularımı ve kanal tedavimi yaptı. Çok nazik çok ilgili hekim.

• Uzm. Dt. Emine Sak Mortaş Restoratif Diş Tedavisi Randevusu  •

Doktor hanımı bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıdım. Kendisi diş taşımı temizledi 1 adette eksik dişime implant yaptı. Çok memnunum çok bilgili çok titiz hekim

• Uzm. Dt. Emine Sak Mortaş Diş Bakımı  •

Emine hanımın enerjisinin bile insana iyi geldiğini samimiyetle söyleyebilirim.Kendisi son derece ilgili ve güven veren bi hekim.Tavsiye üzerine gittiğim,çoktandır yaptırmayı düşündüğüm ve korktuğum imlant işlemi için muayne oldum 2 implant yaptırdım beni çok rahatlattı çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum:)

Uzm. Dt. Emine Sak Mortaş

Değerlendirmeniz için teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim

Ç

Sağ ve sol alt olmak üzere 20lik dişlerimi çektirdim. Bu zamana kadar bir fobiydi benim için, Emine hocam sayesinde gömülü halde olan 20lik dişlerimi sorunsuz bir halde çekti kendisi. Tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir isim. Kendisine başarılar diliyorum.

Uzm. Dt. Emine Sak Mortaş

Değerlendirmeniz için teşekkürler