Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
- Diğer (İade)
s....d
Güleryüzlü yapılması gereken işlemleri tek tek anlatan yönlendiren samimi bi tarzı vardı.
g....ç
Kendisi 3 dişime implant yaptı. Tedavi öncesinde ve tedavi sürecinde gerekli bilgilendirmeleri yaptı ve her aşamada güven verdi. Oldukça ilgili, işini titizlikle yapan ve güler yüzlü bir hekim. Tedavi sürecinden memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
ze...
İmplant sürecim de her zaman destek oldum kemiklerim den dolayı zorlu bi süreç olsada sıkıntısız bi şekilde Emine hanım sayesinde atlattım
d....
Emine hanımı internette yorumlardan buldum. İyikide kendisiyle tanışmışım. Kendisi dolgularımı ve kanal tedavimi yaptı. Çok nazik çok ilgili hekim.
g....s
Doktor hanımı bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıdım. Kendisi diş taşımı temizledi 1 adette eksik dişime implant yaptı. Çok memnunum çok bilgili çok titiz hekim
n....s
Emine hanımın enerjisinin bile insana iyi geldiğini samimiyetle söyleyebilirim.Kendisi son derece ilgili ve güven veren bi hekim.Tavsiye üzerine gittiğim,çoktandır yaptırmayı düşündüğüm ve korktuğum imlant işlemi için muayne oldum 2 implant yaptırdım beni çok rahatlattı çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum:)
Uzm. Dt. Emine Sak Mortaş
Değerlendirmeniz için teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim
ça...ı
Sağ ve sol alt olmak üzere 20lik dişlerimi çektirdim. Bu zamana kadar bir fobiydi benim için, Emine hocam sayesinde gömülü halde olan 20lik dişlerimi sorunsuz bir halde çekti kendisi. Tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir isim. Kendisine başarılar diliyorum.
Değerlendirmeniz için teşekkürler
z.....
Emine hanıma arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Kendisi detaylı muayene ettikten sonra 12 adet implant 28 adet porselen yapılması gerektiğini söyledi. implantlarım yapıldı 3 günde geçici sabit dişlerimide taktı. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
Uzm. Dt. Emine Sak Mortaş
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim
me...
Kanal tedavisi ve kaplama yaptırdım .Oldukça işinde hassas biri . Titiz çalışıyor . Calistigi insanlarla uyum içinde . Ben gayet memnun kaldım . Dişlerim gerek görüntü , gerek kullanım olarak güzel oldu.
i̇...z
Emine hocama estetik diş dolgusu yaptırdık kızım için çok ilglil ve başarılıydı alanında uzman meslek hayatında başarılar diliyorum gitmek isteyenler tereddüt etmeden gidebilir
Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kayseri şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, toplam 102 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Kontrol Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi.
Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta/danışan, Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Tacettin Veli Mah. Lalezade Cad. (Eski Talas Durağı Melikgazi) 23/A Kayseri şeklindedir.