Op. Dr. Bilal Yıldız Özel Muayenehanesi
Yenişehir Mh. Bahri Karakeçili Cd. Yenişehir No:66/S, Siverek 63300
n....m
Bilal hoca alanında gayet iyi bir doktor hastalara yaklaşımı güzel, hastalara tedavisi sürece güzel açıklayıcı bir dille iletişime geçmesi hasta ve hasta yakını tarafından memnuniyetle karşılanır
s....a
Bilal hoca klinik olarak hijyen olarak çok iyi. İlgisi de güzel fakat bana yanlış teşhis konulmuş doğum suyu şüphesi ile gittim bebek suyu olmadığını rahim iltihabı olduğunu söyledi rahatlayıp eve döndüm akşam tekrar aynı sıkıntılar arttı kendi doktorumu aradım hemen Diyarbakır a gel dedi gittiğimde açılmam tam olmuştu bebek susuz kalmıştı batına su sızmıştı sıkıntılı bir süreç geçirdim maalesef
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Op. Dr. Bilal Yıldız
“Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığınız sürecin sizi zorladığını anlıyor ve üzüntünüzü paylaşıyoruz.
Kliniğimizde yapılan muayenede o gün mevcut olan bulgulara göre değerlendirme yapılmış, ultrason ve muayene sonucunda amniyon sıvısında azalma veya membran rüptürünü düşündürecek bir bulgu saptanmamıştır. Rahim ağzı uzunluğu normal olarak ölçülmüştür. Gebelikte suyun ani şekilde azalması veya sonradan membran rüptürü gelişmesi tıbbi olarak mümkün bir durumdur ve her zaman muayene anında tespit edilemeyebilir.
Sürecin bu şekilde ilerlemiş olmasına üzüldük. Dilerseniz yaşadıklarınızı daha detaylı değerlendirebilmek ve tıbbi kayıtlarınızı birlikte gözden geçirmek için sizi tekrar kliniğimize davet etmek isteriz.
Sağlıkla ilgili her konuda yanınızda olmaktan memnuniyet duyarız.”
se...
Bilal hocanın gebelik surecimde takipli hastasiyim. Gayet ilgili bir doktor. Ultrasonda bebegimize dair detayli aciklamalarda bulundu.