Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hoşnudiye Mahallesi Ayşen Sokak No:26-B/17 Dorya Residence, Tepebaşı 26130
- Diğer (İade)
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
İmplant tedavimin sonrasında dişlerimin kaplamalarının yapılması için randevu almıştım. Kendisi titiz, detaycı, hijyenik ve yaptığı işi de bir o kadar hastasına beğendirene kadar uğraşan bir hekim. Beğendiğim ve tekrar bir sıkıntım olduğunda gideceğim hekimdir, tavsiye eder kolaylıklar dileğiyle.
Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Tepebaşı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 29 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Protetik Diş Tedavisi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Zirkonyum Porselen Kronlar, Tam Diş Protezi, Diş Beyazlatma, Dental Anestezi.
Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Bte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Hoşnudiye Mahallesi Ayşen Sokak No:26-B/17 Dorya Residence Tepebaşı şeklindedir.