Ahmet Yesevi Mahallesi Piknik Caddesi No:48/D-A, Nilüfer 16000
  • Diğer (İade)

Sıla hocam implant tedavimden sonraki süreçte, daimi dişlerime kavuşmama yardımcı oldu. Her randevumuzda ayrıntılı bilgiler paylaştı. süreç sonunda ise harika ve doğal dişlere kavuşturdu beni. Kendisi çok bilgili, ve işinde titiz çalışan bir hekimimiz. gönül rahatlığı ile kendisine gidebilirsiniz. Yolunuz açık olsun. Saygılarımla

• Dt. Ülkü Sıla Özkısaoğlu Tam Diş Protezi  •

R

Merve Hanımla şeffaf plak tedavisine başladım . Ve her şey o kadar güzel o kadar pozitif ilerliyor ki . Kendisi işinde uzman , hasta iletişimi çok güzel . İyi ki yolumuz kesişmiş

• Uzm. Dt. Merve Kurt Ortodonti Randevusu  •

Merve hanım çok ilgili ve mesleğinde gerçekten çok başarılı. Henüz tedavi planlaması sürecindeyiz ama çok güven veriyor.

• Uzm. Dt. Merve Kurt Ortodonti Randevusu  •

Yaptırdığım tüm işlemlerden inanılmaz memnun kaldığım bir klinik.Taha bey resmen 20 lik çekiminde daha önce yaşadığım sorunlardan sonra bugün yaptığı çekimle elinin hafifliği ve profesyonelliğiyle beni çok rahatlattı.Gözünüz kapalı güvenip gidebilirsiniz her hekim ayrı müthiş

• Dr. Dt. Mustafa Taha Yaşar Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu  •

Merve hanımı arkadaş tavsiyesiyle tanıdım ve iyi ki tanımışım sayesinde çok güzel dişlere sahibim 2 yıl boyunca farklı bi şehirde olmama rağmen tel tedavimde hiç aksaklık olmadı ve belirttiği tarihten 1 ay bile uzamadı tedavi sürecim, o kadar güzel o kadar profesyonel ilgilendi ki sayesinde çok güzel dişlere sahibim önceden ağzımı açıp aynaya bile bakmazdım ama tel tedavim bittiği günden beri sürekli 32 diş geziyorum etrafta tellerim çıkalı 1 seneye geçmiş olmasına rağmen hala daha çok güzel ilgileniyor en ufak detayın üzerinde duruyor, işinin en kalitelisi ve en tatlısı, gözünüz kapalı dişlerinizi emanet edebilirsiniz herkese tavsiye ederim asla pişman olmazsınız.

• Uzm. Dt. Merve Kurt Ortodonti Randevusu  •

İşinde gerçekten profesyonel ve yetenekli.
    Diş taşı temizliği, diş dolgu ve kaplama işlemleri için tedavi alıyorum. Kendisini ve Dent Balat Kliniğini yakın çevreme gönül rahatlığı ile öneriyorum.

• Dt. Ülkü Sıla Özkısaoğlu Estetik Dolgu  •

Dikişsiz cerrahiyle implant yaptırdım.. çok korkuyordum ama herşey çok güzel geçti. Korktuğuma değecek birşey değilmiş..

• Dr. Dt. Mustafa Taha Yaşar Randevu  •

Merve Hanım, işini çok severek yapan ve alanında çok başarılı bir hekim. Tedavim boyunca başka bir şehirde yaşamama rağmen, tüm tedavi sürecimi olabilecek en iyi şekilde yönetti. Uzmanlığı ve ilgisi sayesinde her randevuda kendimi emin ellerde hissettim. Uzaktan takip süreci dahil, her detaya özen gösteren bir yaklaşımı var. Yaklaşık iki yıl süren ve şeffaf plak kullanarak sonuçlandırdığımız tedavimin sonunda beni çok mutlu eden bir gülümsemem oldu. Merve Hanım’ı içtenlikle tavsiye ederim.

• Uzm. Dt. Merve Kurt Ortodonti Randevusu  •

Kızımın diş diziliminde bozukluk ve çene geriliği sebebiyle sevgili hekimimiz Merve Kurt'u internet araştırmalarım vasıtasıyla buldum. Bu yüzden ben de başkalarına faydası olur diye özellikle yazmak istedim. Canım doktorumuz o kadar tatlı, cana yakın ki kızımın ve bizim tüm korkularımızı anında atlatmamızı sağladı. Durumu tek tek ayrıntılı açıkladı ve bizi ikna etti. İyi ki onu tercih etmişiz. Kızımın dişleri tedavinin sonuna yaklaşmamıza yani daha tamamlanmamasına rağmen inci gibi.

• Uzm. Dt. Merve Kurt Ortodonti Randevusu  •

Dişlerimde olan çarpışıklık için başvurdum Merve Hanıma. Kendisi samimiyeti, özeni ve bilgisiyle beni çok rahatlattı tedavime başladık. Tel tedavisi görüyorum. Sizin her sorununuzu önemseyen çok başarılı bir doktor. Her şey çok güzel gidiyor. İlgisi için minnettarız, iyi ki kesişmiş yollarımız.

• Uzm. Dt. Merve Kurt Ortodontik Tedavi  •