Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi
Hakkımızda
10 yıllık tecrübe ile Sarıgüllük ‘ te hasta kabulüne devam etmektedir
Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi
- Diğer (İade)
Kanal tedavisi için başvurdum. Tecrübesi tatlı dili ile güzelce muayane etti. Emin ellerde olduğumu hissettim. Kanal tedavisi başarılı bir şekilde sonuçlandı. Tavsiye ederim
Diş ağrısı için başvurdum. Sebebi diş eti dedi. Çürük olmamasına sevindim. İlaç yazdı. Fırçalama konusunda bilgi verdi. Tedavi ve muayene süreci kusursuz. Klinik temiz.
Benim dişlerim aralıklıydı. Gülerken etrafından çekiniyordum. Fotoğraf çekerken dudaklarımı kapatiyordum. Estetik gülüş tasarımı için başvurdum. Simdi halimden çok memnunum. Artık Gülerken hiç bir endişem yok. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
mu...a
Agız icerisnde dişlerim hiç yoktu Mustafa hocamın detaylı açıklamaları ile kafamdaki tüm soru işaretleri kalktı ve tedaviye başladık sürecim çok iyi geçti ful implant yaptırdım
h....t
Dolgu için gelmiştim çok memnun kaldım ilgi seviyesi çok üst düzeydi
Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi, Gaziantep şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi, Gaziantep şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı.
Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi, toplam 91 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Cep Derinliği Azaltma.
Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta/danışan, Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi nerede?Özel Mustafa Yüksekdikişçi Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi adresi Milli Egemenlik Bulvarı Sarıgüllük Mahallesi Güzelevler Sitesi Altı, No 17/A, Şehitkamil Gaziantep şeklindedir.