Öğretmenevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı No:96/31, Konyaaltı 07070

P

Kıymetli doktorumuz bilgisiyle tecrübesiyle; güler yüzlü kıymetli ekibiyle hem eşimin hem de benim diş sorunlarımızı kolaylıkla tedavi etti. Özellikle benim 20 'lik dişim çok sorunluydu, kimse dokunmak istemedi. Sinan hocam sağ olsun sorunu kolaylıkla çözdü. Eğer diş ile sorununuz varsa gözünüz kapalı Sinan hocam ve ekibini tercih edin.

• Prof. Dr. Sinan Tozoğlu 20'lik Diş Çekimi  •

Güler yüzü,yaklaşımı ile birlikte, alanında bir numara olan doktorumuz Sinan hocam,8 tane implantı 1 günde taktı ve hiç sorun yaşamadım4 yıl sonra kontrolde de herşey yolunda

• Prof. Dr. Sinan Tozoğlu Cerrahi İmplant  •

Emin ellerdeyim uzun bir tedaviye başladık greft ve implant eklenen bölgeler oldu alt çenemde güzel ilerliyoruz , o tanıdığım en iyi doktor ,,,

• Prof. Dr. Sinan Tozoğlu Cerrahi İmplant  •

İğne fobisi olan birisiyim. ilk defa iğne enjekte edilirken acı hissetmedim. Diş çekiminde beklentimden kolay oldu. Diş tedavisi devam ettikçe yorumlara devam edeceğim. diş konusunda ailece abone olacağız.

O

İki yıl önce sağ çeneme implant yaptırdım. Çok memnun kaldım. Sol çeneme implant yaptırmak için Kırklareli ‘den geldim. Sinan hoca çok yetenekli ve vicdanlı bir doktor. Gözünüzü kapatıp kendisine teslim edilebilir. Çok memnun kaldım.

• Prof. Dr. Sinan Tozoğlu Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu  •

Prof. Dr. Sinan Tozoğlu alanında mükemmel bir hekim. Mesleki bilgisi,hasta takibi ve tedavi yöntemleri çok iyi. 5 yıl önce yaptırdığım implantların takibini hala kendisi yapar. Çok memnunum

Y

20lik ağrılı dişimi çektirmek için gittim, daha önce kemiğime yakın olduğu , zor bir ışlem olabileceği bilgisine sahiptim. Ancak en kısa sürede Sinan bey dişimi yeterli anesteziyle ağrı duymamamı sağlayarak çekti. Ertesi gün ne yanağımda şişlik ne ağrım oldu. Sonrasında dikkat etmem gerekenler konusunda da detaylı bir şekilde bilgilendirildim.

Ş

Kemal hoca 3 adet implant üstü protez ve 2 adet ön dişlerime laminate tedavimi gerçekleştirdi.Gerçekten çok başarılı bir sonuç oldu.Ben söylemesem kimse ön dişlerime işlem yapıldığını farketmiyor.Renk ve görsellik olarak kendi orijinal dişim sanki.4 aydır çok rahat kullanıyorum.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

• Dr. Öğr. Üyesi Kemal Çavdarlı İmplant Üstü Protezler  •

Ş

Kaybettiğim 3 dişimin implant tedavisi için Sinan hoca ile görüştüm.İnsana güven vermesi açıklamarı sonrası tedavime başladık.2 ay içerisinde tedavim bitti.Çok doğru karar vermişim.4 ay oldu tedavim biteli sanki kendi dişlerim o kadar rahat kesinlikle herkese tavsiye ederim.

• Prof. Dr. Sinan Tozoğlu İmplant  •

Sinan hoca yıllardır ailemizin en çok güvendiği doktor ve her operasyonda kendisine başvuruyoruz. Operasyonlardaki olağanüstü yeteneğinin yani sira karakter olarak da sakinleştiren ve güven veren bir doktor. İkitane gömülü diş ameliyatimi sadece Sinan hocaya yaptirabildim ve iyi ki ona yaptirdim.