Psk. Buse Erpehlivan
- Diğer (İade)
kü...l
5 yaşındaki kızımızın anaokuluna uyum sürecinde zorlandığımız bir dönemden geçtik. Sabahları okula gitmek istememe, uzun vedalar, yoğun duygusal tepkiler bizi hem ebeveyn olarak hem de bireysel olarak oldukça yıpratmıştı. Süreç içinde Buse Hanım’dan aldığımız destek sayesinde sadece çocuğumuzun değil, bizim de kaygımızın azaldığını fark ettik.
Çocuğumuzla kurduğu güvenli ve şefkatli iletişim, bizi yargılamadan dinlemesi ve süreci bilimsel bir çerçevede ama çok insani bir dille yönetmesi gerçekten çok kıymetliydi. Küçük ama etkili dokunuşlarla ev içindeki yaklaşımımız değişti ve bunun yansımalarını kısa sürede gördük.
Buse Hanım, çocukların dünyasına saygıyla yaklaşan, aileyi sürece dahil eden ve mesleğini gerçekten titizlikle yapan bir uzman. İyi ki yollarımız kesişmiş.
ş....d
4 yaşındaki oğlumun okula uyum sürecinde yaşadığımız zorluklar ( ağlama nöbetleri, öfke patlamaları, okula gitmek istememe ) nedeni ile Buse hanıma arkadaşımız aracılığıyla ulaştık. ilk andan itibaren süreç içerisindeki tavrı ve davranışları çocuğumuz ve bizimle kurduğu iletişim ve izlediği yol sayesinde sorunlarımızı aştık
işini severek yapan insanlar iyi ki var İyi ki varsınız
z.....
Buse hanımı okul rehberlik öğretmenimiz önerdi. 8 yaşındaki oğlum okulda uyum sorunları öfke problemleri yaşıyor ve karşı gelip sözümüzü dinlemiyordu .4 haftadır sürecimiz devam ediyor şuanda bile olumlu değişmeler var herkes fark etti. Çocuklarla iletişimi gerçekten harika oğlum Buse ablasını çok seviyor ve seanslara isteyerek gidiyor. Ebeveynlere de yaklaşımı güven verici geri dönüşleri bizi memnun ediyor. İyi ki diyorum Buse hanımla bu sürece başladığımız için.
Çocuğumu Klinik Psikolog Buse Erpehlivan’a oyun terapisi için götürdüm ve kendisinden aldığımız hizmetten gerçekten çok memnun kaldık. İlk görüşmeden itibaren çok profesyonel, sakin ve güven veren bir yaklaşım sergiledi. Çocuğumla kurduğu iletişim o kadar doğal ve içtendi ki kısa sürede kendini rahat hissetti ve seanslara severek gitmeye başladı.
Biz ebeveyn olarak da sürece dahil edildik, çocuğumuzun ihtiyaçlarını daha iyi anlamamızı sağlayan çok değerli geri bildirimler aldık.
İşini gerçekten özveriyle yapan, alanına hakim, profesyonel bir uzman arayan herkese tüm samimiyetimle tavsiye ederim